Sådan får en sjov og anderledes nytårsaften

Sponsoreret indhold

180Graders Redaktion,

29. december 2021

Det ville være en skam at sige, at 2021 har været et helt normalt år. For det ville simpelthen ikke passe. Året har naturligvis være præget af covid19-pandemien, og derfor er det også meget sandsynligt at både juleaften og nytårsaften bliver anderledes i år. Det skyldes naturligvis smitten i samfundet, og det faktum at mange skal fjerne jul og nytår i isolation eller med andre coronarestriktioner. Men det skal ikke stoppe nogen fra at have en dejlig jul og et fedt nytår, og derfor kommer der her tre tips til, hvordan du fejrer nytår på en god måde, uden at gå på kompromis med traditionerne. 

Dronningens nytårstale er et must

Når Hendes Majestæt Dronning sidder klar klokken 18 d. 31. December, så tuner langt størstedelen af Danmarks befolkning ind på DR1 for at følge med. Hun siger stort det samme næsten hvert år, og derfor kan det til tider godt blive lidt langtrukkent, men heldigvis er der en sjov måde, hvorpå du kan friske det lidt op. Du har nok hørt, at Dronningen aldrig har sagt “Søens folk” i sin nytårstale, men at der hvert år bliver Oddset mange på dette. Det er fordi man rent faktisk kan oddse på, hvad hun har tænkt sig at sige. Så hvis du er god til at forudse dette, kan du måske lidt ekstra penge på nytårsaften. Du kan se dronningens nytårstale 2021 odds her. 

Virtuelt nytår er bedre end ingenting

Hvis du er en af de uheldige, der har fået en positiv coronatest, og stadig ligger derhjemme med symptomer, så er du måske begyndt at overveje hvordan du lige skal få holdt nytår. Desuden er det også ting at tænke over, selvom man ikke er smittet endnu, med tanke på den stigende smitte. Hvis du havner i en coronakarantæne er der ikke andet at gøre, end at få det bedste ud af det. Derfor kan du være virtuelt til stede igennem eksempelvis Zoom og Skype. Din resterende familie kan så stille en iPad, der hvor du skulle have siddet, så du rigtig kan være med - så meget som det nu engang er muligt. 

Hyggelig aktivitetsaften

Nytårsaften kan ofte være en lang aften fra man har spist til klokken slår 12, og derfor er det en god ide at pakke dagen med en masse sjove aktiviter. Du kan eksempelvis arrangere en Sing Star-konkurrence, stille frem med nogle sjove brætspil eller noget helt tredje. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Men hvis det er dig, der er værten for aftenen, så er det rigtig god stil, at være klar med noget, så ikke dine gæster begynder at kede sig.