Sådan er kvinder – bare ikke mig! | Damefrokosten.com

Folketingskandidat for Liberal Alliance, Hanna Ella Sandvik, har grublet lidt over Ole Birk Olesens tidligere indlæg på Damefrokosten

Camilla-Dorthea Bundgaard,

15/07/2010


Folketingskandidat for Liberal Alliance, Hanna Ella Sandvik, har grublet lidt over Ole Birk Olesens tidligere indlæg på Damefrokosten.com og er kommet frem til, at kønsdebatten sidder fast og lider under "falske ambassadører".
"Da jeg sad og læste det famøse indlæg Ole Birk Olesen skrev på Damefrokosten.com tidligere, synes jeg faktisk jeg var meget enig i mange af hans punkter – men desværre kun ud fra den tese om, at alle OBOs 7 punkter, passede på mine ”medkvinder”, men samtidigt ikke dem alle på mig selv (...) Det er ikke fordi, jeg ikke tror der er kønsforskelle. Det er der sikkert. Og de er sikkert veldokumenterede og faktoide og i nogle flotte tabeller. Men vi skal altså alligevel passe på, ikke at forfalde til ”Du har bryster og derfor er du sådan”-logik. Det gælder også for mine såkaldte ”positive kønslige egenskaber”. Det er aldeles ikke vidunderligt at jeg, fordi jeg er kvinde, har stor empati og er passioneret, hvis det kun er fordi jeg kvinde. Det er da kun godt hvis jeg har det, fordi jeg selv har valgt at være det."