Så er den der igen - Socialdemokrat bakker Thorning op - Avis kalder ham for "forsker"

Ud over dagpengeperioden er emner som aktiveringssystemet, efteruddannelse, arbejdstid og løn i spil, og det kan der være god fornuft i, mener arbe...

Ikke angivet Ikke angivet,

23/09/2011

Ud over dagpengeperioden er emner som aktiveringssystemet, efteruddannelse, arbejdstid og løn i spil, og det kan der være god fornuft i, mener arbejdsmarkedsforsker Flemming Ibsen.

»Det er en klassisk helhedsløsning. Man får fjernet en meget varm kartoffel fra forhandlingsbordet og får overladt det til arbejdsmarkedets parter. Der skal arbejdsgiverne sørge for, at økonomien holder, så det ikke bare bliver et rent tagselvbord for fagbevægelsen«, siger han.

 

 

Tidligere:

http://www.180grader.dk/Politik/ritzau-bruger-socialdemokraten-flemming-ibsen-som-ekspert-til-at-rose-socialdemokraterne

"Rasmus er min mand på Christiansborg Rasmus er en ægte socialdemokrat med klare fordelingspolitiske synspunkter til venstre for midten og med en stor omsorg for velfærdsstaten og de dårligst stillede. Arbejdsmarkedsforsker og professor, Flemming Ibsen, Aalborg Universitet"