S-SF fair?

"Vi står i et dilemma: vi kan vælge at spare og skære ned

Anna Exner Riis,

12/05/2010

"Vi står i et dilemma: vi kan vælge at spare og skære ned. Eller vi kan arbejde os ud af krisen."
Det siger S og SF, de kan ikke se andre løsninger, og kan åbenbart ikke forestille sig, at det kunne være en løsning, at afskaffe en masse regler og buresaukrati, så vi får en mere effektiv offentlig sektor for vores skattekroner.
Fremrykning af offentlige investeringer påstår de kun i mindre grad belaster det offentlige underskud, men det er ikke dokumenteret.
De mener de kan reformere til både mere og hurtigere uddannelse, her er der heller ingen visioner, ingen forslag om, at man indførte nogen flere kreative fag, der kunne hjælpe bogligt svage elever med deres selvværd, ingen forslag til at omstrukturere folkeskolen, så eleverne i højere grad selv bestemte, hvordan de skal lære tingene, ingen visioner om at motivere, unge skal bare hurtigere igang, og så er det ligemeget, om man hurtigt ved, hvad man vil igang med, de kan vel heller ikke forestille sig, hvor mange der så dropper deres uddannelse på den konto.
"Intelligent grøn afgiftspolitik", hvad er det? Jeg tror jeg vil forlange at ALLE mine afgiftskroner i så fald investeres i energiforskning.
"Bedre rammevilkår og bedre forhold for iværksættere" Undskyld mig, men den er altså tyvstjålet fra Liberal Alliance, som har haft den på programmet lige så længe som de har heddet deres navn.
Så vil de bl.a. styrke kommunerne med 12 mia. kr. - javel, hvor mon de vil finde de penge? De vil gennemføre en socialreform, der skal dæmpe kommunernes udgifter - men de vil ikke spare?
De vil investere i sundhedsvæsenet, men intet om, hvor pengene skal komme fra til det.
Jeg synes S-SF's plan ser meget dyr ud, og mener overhovedet ikke den kommer de udfordringer i møde vi står overfor, jeg håber inderligt at danskerne ikke hopper på "Big Mother's" politikersnak, men gennemskuer, at det her bare er et populistisk stunt, som skal sikre dem magten efter et valg!

Kilde: