Rusland vil bekæmpe Islamisk Stat, USA modsætter sig det russiske forsøg.

Rygterne går, at Rusland nu er igang med at sætte landtropper ind mod Islamisk stat

Ikke angivet Ikke angivet,

06/09/2015

Rygterne går, at Rusland nu er igang med at sætte landtropper ind mod Islamisk stat. 

Jeg læste det først her - Russians are coming, what’s Obama doing? | Asia Times, men et andet eksempel er Ekspert: Russisk indgriben er første tegn på deling af Syrien - Mellemøsten - International. Russerne skulle have bedt bl.a. tyrkerne om lov til at overflyve tyrkisk luftrum med militærfly i september, men åbentbart også Grækenland, iflg. Athens Denies US Request to Close Airspace for Russian Aid to Syria.

Der er ingen i Europa, der bør rynke på næsen af Ruslands kamp mod Islamisk stat, for de enorme flygtninge strømme der er kommet til Europa igennem sommeren, og har udstillet Europas fallit, kommer bl.a. fra Syrien og skyldes Islamisk stat. 

Hvorledes forholder USA sig til det russiske forsøg på at bekæmpe Islamisk stat. De er imod det!!

Præcist som den ukrainske borgerkrig udstillede, at hvad USA antager er deres interesser er radikalt forskelligt fra Europas, så udstiller denne amerikanske modvilje mod bekæmpelsen af Islamisk stat det endnu tydeligere. 

Heldigvis ser det ud til, at Europa er ved at vågne op, og indse hvor deres egentlige venner er!!

Rusland ikke USA.

Hvor er det fedt at bo i Sevastopol,de sidste par dage har jeg undret mig over den enorme flytrafik fra Belbek(Sevastopols militære lufthavn) og især transportfly mod syd-vest indover Sevatopolbugten. Grunden er, at drengen fra Sevatopol skal i krig mod Islamisk Stat - tillykke til Europa, Rusland løser deres problemer. 

Kilde: