Rod i stuen? Sådan får du mere opbevaringsplads

Sponsoreret indhold

180Graders Redaktion,

15. december 2021

Mange af os kender sikkert det med, at der bliver rodet i stuen. Særligt, hvis man har små børn, kommer der hurtigt til at ligge legetøj, puder og tæpper over det hele. Det bedste råd til at undgå rod i stuen er at sørge for masser af opbevaring. Det er nemmere at rydde op, hvis alting har en fast plads, som er nem at tilgå. I stedet for at have store opbevaringsskabe i stuen, som tager masser af plads og også noget af hyggen, så vælg smarte opbevaringsløsninger. Hvordan du lige præcis gør det, kan du få tips til i denne artikel.

TV bord

De fleste har alligevel et fjernsyn i stuen, så hvorfor ikke udnytte det og bruge et tv bord til at få mere opbevaringsplads i stuen. Stil dit fjernsyn på et tv bord, der har hylder og skuffer til opbevaring af småting. Du kan nemt gemme dit rod, hvis du samtidigt vælger et tv-møbel, hvor der er låger på, som du kan lukke. Det giver nem opbevaring til dvd’er, cd’er, bøger, konsoller og lignende, som ellers hurtigt kan komme til at se rodet ud.

Multifunktionelle møbler

Der findes masser af møbler, hvor der er skjult opbevaring i. Du kender sikkert sengen med opbevaring under, men til stuen kan du for eksempel købe en puf eller en hyggelig bænk, hvor der er opbevaring i. Du kan også få en sovesofa til stuen, hvor der er masser af plads til ekstra dyner og puder i. Møbler med flere funktioner er især en god idé, hvis du bor i en lille lejlighed. Kan du finde en, så køb en gammel kuffert og brug som sofabord. Det giver rummet karakter samtidigt med, at du har smart opbevaring midt i stuen. Har du gang i kreative projekter, er dette et godt sted til opbevaring, for så har du let adgang til dem. 

Opbevaring til småting

Brug kurve, æsker og krukker med låg til opbevaring af de småting, der er nødvendige i din hverdag, men som du ikke har lyst til at have liggende fremme. Det kan for eksempel være batterier, tændstikker og dine opladere. Det er en nem måde at gøre hjemmet personligt på, samtidigt med at det er funktionelt. Stil kasserne, krukkerne eller kurvene i din reol eller på en hylde. Hvis du går på loppemarked, kan du finde mange unikke og sjove krukker til dit hjem, som giver rummet karakter.