Kristian Jensen: Facebook-hykleri om SF-skattestigninger

På Facebook udtrykker Skatteminister Kristian Jensen (V) sin foragt over at 95% af SF's lokalforeninger ønsker højere kommuneskatter

_slettet_bruger_99 Ikke angivet,

05/11/2009

På Facebook udtrykker Skatteminister Kristian Jensen (V) sin foragt over at 95% af SF's lokalforeninger ønsker højere kommuneskatter.

Kristian Jensen skriver i sin Facebook-status, "så kunne SF ikke længere holde deres ægte holdninger tilbage: 95% af lokalforeningerne ønsker højere kommuneskatter. Ikke verdens største nyhed, men en klar bekræftigelse af, at SF inde under sukkeroverfladen er lige så røde nu som de altid har været".

Tilbage sidder jeg som vælger og er begrænset til at vælge mellem røde skattestigninger eller et lyserødt skattestop som ikke overholdes. Pest eller kolera.

Det er et skræmmende politisk klima hvor vælgeren kun kan vælge mellem status quo eller mere af det samme, mens end ikke selvproklamerede borgerligt-liberale politikere tør tage ansvar for at nedbringe skatten for borgere og virksomheder.

Kristian Jensen er nok en af de personer i verden som mindst kan tillade sig at kalde SF røde fordi lade skatte stigen - han har selv gjort det samme - og endnu værre: han har undladt at advokere skattelettelser.

Kilde: