Rip, Rap og Rup til kamp mod Skattely!

Hvad det er lykkedes alle at fortrænge, selv pressen, eller skal vi sige især pressen? Er at det var vores alle sammens EU kommissionspræsident, Ju...

Isabella Balkert,

15/04/2016

Hvad det er lykkedes alle at fortrænge, selv pressen, eller skal vi sige især pressen? Er at det var vores alle sammens EU kommissionspræsident, Juncker, der omdannede Luxembourg til hjemsted for skuffeselskaber og hvidvask af penge, og de formuer der er tjent i Danmark og resten af EU, er havnet off shore, via skuffeselskaber i Luxembourg, uden at der har været betalt skat af dem.

Når verdens mindste Land, Luxembourg, blev verdens rigeste land, blot ved at opkræve få procenter, af de enorme pengesummer der blev hvidvasket i Luxembourg, så skal der ikke meget fantasi til at forestille sig, hvor store formuer, der er forsvundet ud af Europa, når Luxembourg stort set tjener alle sine penge på hvidvask af formuer.

Kikker man på Juncker? Nej! Anklager man Juncker for at have formøblet formuer, der skulle have været betalt i skat i Europa? Nej!

Europa bliver stadig fattigere og velfærd afvikles i øjeblikket med lynets hast. Det næste man vil kaste sig over i Danmark, er de fattigste pensionisters boligsikring, hvilket vil betyde at mange ikke kan blive i deres boliger, eller have råd til at bo på plejehjem, hvor de i forvejen betaler for den mad de spiser - Eller i ældre - eller beskyttede boliger.

Mange har vidst hvordan man kørte pengestrømme ud af Europa via Luxembourg, men er Luxembourg, eller Juncker blevet anklaget for økonomiske forbrydelser? Nej!

EU har kikket på Juncker og Luxembourg, og bestemt sig for, at det Luxembourg foretog sig, der var, og er lovligt - Og hvis det er lovligt, så kan og vil man ikke forbyde det, eller bremse det!

På trods af anklager mod Juncker, for de skuffeselskaber han fik etableret i Luxembourg, da han var Præsident i Luxembourg, krævede Merkel at Juncker blev EU kommissions præsident, og hermed Europas stærkeste mand.

Han blev også manden der sidder til bords med storkapitalen, som han er "kiss and cousin" med, og hvor han kan beslutte hvilke love der skal gennemføres for alle EU landene, så de behager storkapitalen.

EU er ikke for folket, EU er verdens største Ponsy Scheme, hvor Juncker og Merkel sidder til bords med, og lader sig råde af storkapitalen og Bilderberggruppen, så man er sikker på at Tyskland, bankerne og storkapitalen, kan rage så mange penge til sig som overhovedet muligt.

Så når tre socialdemokrater slår sig på brystet, og kalder til kamp mod skattely, så er det nærmest latterligt, fordi de alle tre bakker fuldkommen op om EU, og EU har sørget for at lovliggøre skattely gennem Luxembourg, hvor Nordea har haft sit hovedkontor for Off Shore rådgivning og sin hjælpecentral for millionærer, lige som alle de andre store virksomheder i Danmark og resten af EU.

Samtidig har man fyret så mange mennesker i skat, at de fortsat ikke vil være i stand til at genere de store virksomheder, der har så komplicerede regnskaber, at skattevæsenet ikke kan finde ud af at gennemtrevle dem, fordi det er der ikke mandskab til.

http://politiken.dk/debat/debatindlaeg/ECE3157661/bekaemp-skattely-med-alle-midler/

Kilde: