Rigmand: "Don Ø var chef for et fantasifoster"

”I løbet af 10 år formår fodboldfolkene at opbygge et konglomerat i underholdningsindustrien, udelukkende udstyret med en ukuelig tro på egne evne...

Deep Throttle,

21/12/2010

”I løbet af 10 år formår fodboldfolkene at opbygge et konglomerat i underholdningsindustrien, udelukkende udstyret med en ukuelig tro på egne evner – og andres penge. Via ihærdigt at undgå at have kompetente og rettænkende personer i konglomeratets bestyrelse, og med begge ben solidt plantet i den fri luft, formår formanden og hans lakajer at gældsætte deres fantasifoster med 1,8 mia. kr.” skriver Skjærbæk.

Det er jo bl.a. derfor jeg undrer mig over at LD står så stærkt bag ejerkredsen. Ikke for egne penge, men dine og mine indefrosne dyrtidsportioner.

Når det er sagt, skal man undre sig over, at samme mand går ind i aktien, hvis eneste formål er at finansiere forboldspillet for enhver pris, og så kræve fodboldklubben lukket fordi den ikke betaler samme overskud som resten. Hallo! 

Kan det tænkes, at kritikken udelukkende stammer fra modstanden mod at lukke FCK, fordi den endnu ikke er en cash cow, hvor superaktionæren kan danse om den gyldne kalv?

Det er en mærkelig sag. Eller bidrager milliardæren bevidst til underholdningsaktiens formål?