Regnskabsrod i hele Klimaministeriet

Den afgående klimachef Thomas Beckers regnskabsproblemer har ikke været noget særsyn i Klimaministeriet

Slettet Bruger,

15/10/2009

Den afgående klimachef Thomas Beckers regnskabsproblemer har ikke været noget særsyn i Klimaministeriet. Sidste år udtrykte Rigsrevisionen skarp kritik af ministeriets regnskabsførelse.

Klimaminister Connie Hedegaards ministerium har tilsyneladende store problemer med at føre deres regnskaber. I december måned sidste gav Rigsrevisionen ministeriet deres næsthårdeste grad af kritik for rod i rejse- og repræsentationsudgifter samt deres generelle regnskabsførelse. Det viser en aktindsigt, Jyllands-Posten har fået, skriver jp.dk.

Rigsrevisionens rapport viser rod i bilag til til rejser, middage, repræsentation, momsafregning og bogføring og også mangler i Hedegaards egne rejseudgifter. Klimaministeren selv ønsker ikke at udtale sig om sagen, men overlader forklaringen til sin departementschef Thomas Egebo.

"Det er selvfølgelig ikke i orden, når Rigsrevisionen har rejst en sådan kritik. Men det skyldes i vidt omfang, at vi er et nyt ministerium - og vi har gjort en stor indsats for at få væsentligt bedre styr på tingene," siger Thomas Egebo til jp.dk.

Rigsrevisionen indledte i sidste uge en ny gennemgang af Klimaministeriet for at se, om man har fulgt op på sidste års kritik.

[email protected]

Kilde: