Regeringen ønsker flere integrationsproblemer

Kasper Støvring på norske DOKUMENT: Ok, lad os tage en rundtur i nogle af de seneste par ugers mest omdiskuterede tildragelser: En nabo til Sand...

Ikke angivet Ikke angivet,

05/12/2012

Kasper Støvring på norske DOKUMENT:

Ok, lad os tage en rundtur i nogle af de seneste par ugers mest omdiskuterede tildragelser:

En nabo til Sandholmlejren klager over kriminelle asylansøgere, men ingen vil lytte til ham, og politiet har ingen ressourcer til at hjælpe.

Mere end hver anden tosprogede dreng i København er funktionel analfabet (og det søger eksperter så at afhjælpe med en ordentlig omgang bullshit).

På Pia Kjærsgaards Facebook-side er der adskillige kommentarer fra muslimer, der bruger de værste gloser mod hende; der er adskillige trusler, herunder mordtrusler, samt rabiat anti-semitisme. Rendyrket hate speech. Men hvornår hører vi fra Niels Erik Hansen, Zenia Stampe og resten af koret?

Gaza-demonstranter kaster sten mod politiet i indre by.

Cafeejere må betale beskyttelsespenge til indvandrerbander på Nørrebro ellers bliver deres cafeer og værtshuse smadret.

Formanden for beboerforeningen Egedalsvænge i Kokkedal går imod det muslimske flertal i bestyrelsen. Hun trues, søger krisehjælp og må nu flygte ud af beboelsen.

Jøder rådes til ikke at fremvise deres symboler i en mangfoldighedsfestival i København; reelt har Københavns Kommune opgivet integrationen.

En ung mand, et af de få forbilleder for drenge med udlændingebaggrund, bliver bestialsk myrdet. Politiet efterlyser nu en gerningsmand, der selv har udlændingebaggrund – hvilket er helt i tråd med, at indvandrerdrenge er dobbelt så kriminelle som etniske danskere. Tallet er meget højere i de ældre grupper, ifølge Danmarks Statistik. Hvis jeg må have lov at citere mig selv:

F.eks. blev næsten hver fjerde af de 20-29-årige mandlige efterkommere fundet skyldige i et eller flere forhold i 2010. For indvandrere og personer med dansk oprindelse var de tilsvarende andele 10 og 8 pct. Hertil er der for det første at sige, at der skal immervæk meget til, før man overhovedet får en dom. For det andet: Rigtig megen kriminalitet især i ghettoområder bliver overhovedet ikke anmeldt. I visse indvandrerbelastede bydele er det op mod hele 90. Der er altså et enormt mørketal. For det tredje: Samtlige ikke-vestlige grupper tæller med. Men f.eks. kinesere har det laveste kriminalitetsniveau blandt udlændinge. Så vi kan kun gisne om, hvad det reelle tal er for de efterkommere, der er mest kriminelle, dvs. dem fra Afrika og Mellemøsten.

---

Så er det, at man spørger: Hvordan kan det være, at regeringen lemper udlændingepolitikken på alle afgørende punkter? Søren Espersen opregner samtlige tiltag på sin blog på JP ...