Regeringen må tilbunds i afskaffelsen af sex-køb

Regeringen vil forbyde at man bytter sex for penge

kongkret Ikke angivet,

26. juli 2012

Regeringen vil forbyde at man bytter sex for penge. Men for at gøre det, må de da helt tilbunds i dette morads og ikke blot ramme dem, der har en annonce i EB.

Hvad med dem, der ikke gifter sig af kærlighed, men for penge? Mange yngre kvinder gifter sig med ældre velhavende mænd, og vil gerne levere sex for penge. Det er krystalklar prostitution og endda med hyppig gentagelse for øje. Det skal da gøres ulovligt, det skal det da, lige på stedet!

Hvad med de kvinder, der modtager drinks for mange penge på et diskotek og som belønning går med en mand med hjem og har sex. Det er da ren købe-sex!  Det bør helt klart kriminaliseres.

Vi må have et organ indenfor politiet, som kan undersøge om folk er sammen af ren kærlighed. Hvis ikke, så må samfundets hammer falde

... og hvad med de kvinder, der forærer det væk? Kvinder, der har sex for sjov og ikke gør det af ægte kærlighed, ja de snyder jo i skat og moms! Det er et klart tilfælde af forbrug af egne varer, som er skattepligtigt (indtil det bliver forbudt).

Vi må HELT tilbunds i dette morads! Jeg kalder alle snerpede, sexforskrækkede og politiske oportunister til samling - der må handles og det kan kun gå for langsomt! Folk skal ikke bare have ret til at bestemme over deres egen krop, og iøvrigt er sex jo dødsensfarligt f.eks. i forhold til krig, som jeg synes vi skal fastholde at vise dagligt i alle tv-kanaler og aviser, mens sex er noget unaturligt svineri, der skal forbydes.