Regering til salg

I et land, der for kort tid siden havde højt til loftet, sættes nu en meget let brugt regering til salg

Villy O. Christensen,

31/12/2011

I et land, der for kort tid siden havde højt til loftet, sættes nu en meget let brugt regering til salg. I bedste ejendomsmæglerstil fristes man til at kalde det for et vaskeægte ”håndværkertilbud”, da der skal anvendes flid, snilde og omtanke for at opnå et fornuftigt køb.

Særligt fremhæves skal den komplette farveforvirring, der præger væggene på regeringsgangen, som ikke kun er umoderne men også grumset og helt igennem ude af trit med god smag, anstændighed og enhver form for sund fornuft.

Regeringen har solgt ud af arvesølvet – eller rettere Moskvaguldet – og brudt flere løfter end hvad der teknisk burde være muligt. Alt sammen i et desperat forsøg på at undgå fallit – dog uden synderlig held.

Alt i alt burde der for den kreative og optimistiske køber være rig mulighed for et vaskeægte røverkøb, da regeringen primært består af helt uprøvede kræfter, der endnu ikke har vist dens potentiale – hvis den altså har nogen.

Som en lille sidegevinst får køberen også skinger retorik fra ærkesocialister på sidelinjen – de gemmer sig under bogstavet Ø, men er i bund og grund en samling af samfundsskadelige personer, der med den rette behandling kan springe ud som de skønneste blomster…..i Nord Korea.

Sælger er desperat efter at få afhændet det, der betegnes som avisernes svar på Holdningsløse Tidende, så der tilbydes gratis sproglektioner, stylistkurser, barnepiger og lektioner i skattebehandling.

Dette enestående tilbud burde også tiltrække eventuelle giftelystne, da det forlyder, at regeringen er yderst interesseret i en ring!!!! Bemærk også i den sammenhæng at føde- og drikkevarer til
forlovelsesfesten med stor fordel indkøbes syd for grænsen.

Pris for hele ”herligheden”: Fire strømper uden fod og en tomat så rød som blod……

PS: Sørg for at få alle salgsløfter på skrift - ikke at det garanterer for at disse holdes - uanset hvor akutte de måtte være.

Kilde: