Reformiver, Occupy og Marxisme!

"Venstrefløjens tørst efter “forandring” er mig slående bekendt

Ikke angivet Ikke angivet,

05/11/2011

"Venstrefløjens tørst efter “forandring” er mig slående bekendt. Jeg arbejdede for Ceausescu."


Således indleder  Mihai Ion Pacepa, der var en højtstående embedsmand i Ceausescus sikkerhedstjeneste, og som hoppede af i 1978, sin beretning om Occupy Wall Street bevægelsen og de historiske tråde og forbindelser til kommunisterne. 

Han har fundet en del citater frem som afslører de som støtter bevægelsen, og deres ualmindelig ringe historiske viden og advarer mod endnu engang at blive forført af Marxismens djævelskab.

Læs hele artiklen her

Her følger lidt citater fra talerne ved diverse demonstrationer: ".... Den Franske Revolution viste fundamentalt hvad revolutioner er. Men den var blodig …..længe leve Revolutionen. Længe leve

Socialismen.”

Ayatollah Ali Khamenei, der talte på Irans statsTV, forudsagde at Occupy Wall Street bevægelsen med tiden ville vokse, “således at det kapitalistiske system ville styrte sammen.”


Vicepræsident Bidan gav også sin støtte til de kaosfrembringende Occupy Wall Street demonstrationer: “Kernen er det amerikanske folk der ikke mener systemet er retfærdigt.” Selv U.S. præsidenten fastslog at de protesterende “udtrykker frustrationen hos det amerikanske folk.”

Ion Pacepa udtrykker ril gengæld sin frustration over at vi ikke vil tage ved lære af historien.


Kilde: