Radikale støtter betalingsring

Radikale støtter massivt op den fikse ide med at beskatte de som arbejder i KBH og bor udenfor eller vice versa

_slettet_bruger_118 Ikke angivet,

01/09/2011

Radikale støtter massivt op den fikse ide med at beskatte de som arbejder i KBH og bor udenfor eller vice versa. Det smarte ved dette er selvfølgelig, i radikalt tankesæt, at de som arbejder snildt kan betale noget mere i skat pga. dette arbejde.

Finten er også, at der hvor der i forvejen er bedst muligheder for at anvende kollektiv trafik, skal man også gøre det billigere og tage endnu flere penge fra de danske bilister. Måbende må de som bor i Århus betale mere for kollektiv trafik end de ved KBH og så fremdeles.

Imidlertid saver socialisterne i een af de fede grene i pengetræet. Hvis 170.000 arbejdere i området omkring KBH over tid indretter sig under denne Berlinmur af extrabeskatning og dropper KBH, bilen eller landet så mister hele denne fikse idé enhver form for bæredygtighed.

Nå pyt slår de ud med arme og ben, idet de trækker i skattekæden - Men de glemmer lige, at vi er mange som ikke har samme lette adgang til kollektive trafikknudepunkter som fx. tilfældet er for HTS. Hende med bil leaset på tysk MOMS, som aldrig selv kører med hverken bus, tog eller metro.

Tillykke med det idiotiske synspunkt til RV.