Radikale kritiserer Hækkerups timing - man skal ikke diskutere ret og pligt nu

De Radikale ærgrer sig over, at socialminister Karen Hækkerup er gået i medierne og har talt om, at danskerne har en krævementalitet

Ikke angivet Ikke angivet,

30/11/2011

De Radikale ærgrer sig over, at socialminister Karen Hækkerup er gået i medierne og har talt om, at danskerne har en krævementalitet.

Partiets socialordfører, Marlene Lorentzen (R), mener, at timingen i udmeldingen er forkert, fordi den kommer umiddelbart efter diskussionen, om Danmark har et fattigdomsproblem. Når socialministeren nu taler om en mentalitetsændring i samfundet, hvor flere tænker for meget på, hvad samfundet kan give dem, er hun med til at fjerne fokus fra det vigtige, mener den radikale ordfører.

Der er godt nok mange (borgerlige) radikale vælgere, der må fortryde deres kryds ved liste B. Regeringens finanslov fjerner incitamentet til at tage et lavtlønnet arbejde til skade for arbejdsstyrken, afgiftsstigningerne jager danske virksomheder og arbejdspladser ud af landet, og pengene bruges på at give "Carinaerne" endnu flere penge for at sidde der hjemme og svælge i deres selvmedlidenhed.