Radikal islamist får dansk statsborgerskab

En gennemgang af listen over de 684 personer som folketinget forleden fik tilkendt statsborgerskab da folketinget vinkede et lovforslag med samtlig...

Ikke angivet Ikke angivet,

30. maj 2013

En gennemgang af listen over de 684 personer som folketinget forleden fik tilkendt statsborgerskab da folketinget vinkede et lovforslag med samtlige 684 navne igennem viste at der på listen reelt kun var 4 der muligt kunne være et match på den person som PET af disse har vurderet til at være til fare for landets sikkerhed.

http://www.180grader.dk/Islam-og-indvandring/df-beskyldes-for-at-mistaenkeliggre-684

Efter noget ekstra research kan det store spørgsmål fra den første gennemgang nu besvares, nemlig om "Tym Allah Abu Laban" er identitsk med islamist og markant Hizb-ut-Tahir medlem "Taimullah Abu Laban"

Og svaret er : Ja, med 99,9% sikkerhed

For ikke kun er der et påfallende sammenfald omkring efternavnet og fornavne der lyder meget ens.

Der er også et sammenfald i alder. Tym Allah angives til at være født 1988, hvilket passer fuldstændigt overens med Taimullah.

Så kommer vi til det der oprindeligt var en af de sparsomme hits på "Tym Allah Abu Laban", nemlig at personen skulle have studeret til tandlæge, bl.a. dokumenteret i navneliste til en mundlig eksamen fra KU http://odontologi.ku.dk/eksamen/navneliste/tirsdagmodetider_odont_f09_opslag_tir.pdf  og som forfatter til en kortere fagopgave med titlen "Hidden caries" fra 2011

Taimullah Abu Laban opgiver samtidigt på sin facebook-profil at have studeret ved KU og som den rygende pistol at være medlem af gruppen "FC Odont" der er en fodboldhold for tandlægestuderende.

Facebook-siden kan man også se at han bl.a. "liker" Hizb-ut-Tahir Egypten, Hizb-ut-Tahir Skandinavien, Hizb-ut-Tahir lederen http://en.wikipedia.org/wiki/Ata_Abu_Rashta

Vi er altså gået fra 4 teoretisk mulige til en enkelt som det nærmest ville være bizart hvis PET ikke havde haft i kikkerten og hvor alle alarmklokker må ringe.

For at se hvilken rabiat og potentielt farlig person Zenia Stampe åbenbart syntes det var magtpåliggende at give dansk statsborgerskab skal der blot en enkelt google-søgning til for at blive mindet om at det er en mand der er så radikal at han selv får sin afdød islamist-far til at se tam ud.

https://www.google.dk/search?q=Taimullah+Abu+Laban

BT har samlet nogle af hans ekstremistiske citater http://www.bt.dk/danmark/laes-abu-labans-groteske-citater