Psykopaten Reinfeld der slog Sverige ihjel manipulerer igen på følelsesregisteret

Så har vi den igen

Ikke angivet Ikke angivet,

22/03/2016

Så har vi den igen. Den klokkeklare psykopatiske spekuleren i modtagerens følesesregister. Her - stadig - i direkte tjeneste for Rhodes-Milner rundbordsgrupperne som den skide håndlanger for dette volddespotiske og både finans- og krigskriminelle system han er. Jeg er sikker på at Soros er tilfreds!

Til en tale ved et svensk socialt arrangement for ganske nyligt blev følgende fra den svenske eks-minister for globaliseringen af islamisk herrefolksvoldtægt fanget på diktafon i fuld gang med at manipulere tilhørerne:

"Findes der et sted i denne verden, hvor man stadig tror på medmenneskelighed? Og et sted, hvor man kan se, hvor udsatte mennesker på flugt er? Det er de spørgsmål, de små børn stiller deres fædre på flugt til Europa."

1) Reinfeld ved ikke en skid om hvad småbørn konkret og generelt spørger deres fædre om på vejen til europa på velfærdsjagt igennem det ene sikre og trygge transit-land efter det andet hvis statsapparater blot er knap så gavmilde med værtsbefolkningernes midler til flokkene af velfærdsspekulerende immigranter. Intetsomhelst!

2) Er småbørn almindeligvis overhovedet stand til at stille de temmeligt voksne spørgsmål som Reinfeld skyder dem i skoene her? På ingen måde?!?!! Det er et rent manipulationsangreb på modtagerens følelsesregister og selv-markedsføring slået sammen i et.

Det overnationale system som han selv agerer håndlanger for sammen med George Soros og andet civilsationsforræderisk afskum er hele årsagen til "flygtninge"strømmen! Reinfeld er i kulissen selv medskyldig i at have skabt den situation som han nu markedsfører sig selv moralsk på baggrund af med sin vulgære "virtue signalling" imens ligene og voldstægtsofrene fra egen flok tårner sig op i stakke bagved ham selv og bomberne lige nu sprænger løs i Bruxelles, Syrien og Ukraine og Yemen - og indtil for nyligt også Libyen.

"Konsekvenerne af min (falske) godhed er ligegyldige, så længe jeg fortsat kan lide smagen af mig selv og det over- og antinationale system er tilfreds med mig, så uselvisk er jeg!"

Kilde: