Prognose afslutter krisen: Tusindvis flere i job - Prognoser - Dansk økonomi - Økonomi

Venstrefløjens propagandatjeneste er sat i byen for at figurere økonomiske Ali

Ikke angivet Ikke angivet,

18/03/2014

Venstrefløjens propagandatjeneste er sat i byen for at figurere økonomiske Ali.

"den underliggende tilstand i dansk økonomi har det langt bedre, end hvad de overordnede tal giver indtryk af", siger Frederik Pedersen.

Det eneste sted økonomien for alvor ruller, er hvor de endeløse mængder værdiløs statskapital sprøjtes ind for at lukke hullet efter tidligere tiders bobler.

Ejendomsmarkedet, aktiemarkedet og andre finansielle markeder er i massiv vækst som følge af den uansvarlige pengepolitik, der truer med at sætte hundredetusindevis af familier på gaden, når nulrentepolitikken ophører.

Mens særlige grupper tildeles statstilskud til deres investeringer via nulrenten, må almindelige virksomheder og borgere leve med til gengæld at betale 20, 30 og 40% i rente på deres banklån og kreditter.

Investeringerne er gået fuldstændig i stå og med udsigt til nye stigende afgifter på produktiv værdiskabelse samt økonomisk tonedøve fagforeninger, tyder intet på at den bundfrosne økonomi er ved at tå op. Tværtimod flytter virksomheder deres aktiviteter til mere erhvervsvenlige himmelstrøg i det omfang det lader sig gøre.

Der er udsigt til mere normale vækstrater og en stigning i beskæftigelsen herhjemme i både 2014 og 2015, lyder det i en ny prognose fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.