Portræt: Ole Birk Olesen – spamtosse

Ole Birk Olesen er redaktør på 180grader

Velstandspartiet.dk Ikke angivet,

23/03/2010

Ole Birk Olesen er redaktør på 180grader.dk, som er et offentligt debatforum.

 

Ole Birk Olesen indsamler og udgiver gerne ulovlige personfølsomme informationer om de deltagende debattører på 180grader.dk. Hvis man oploader indlæg med politiske holdninger, som er uenige med redaktørens personlige og ultraliberale livssyn, er man udsat for uetisk og netkriminel drengestreger.

 

Ole Birk Olesen bruger gerne sin profession som journalist og som server administrator til uetisk at indsamle og viderebringe personfølsomme oplysninger om sine debatbrugere til andre debatbrugere med lige ultraliberale holdninger. Redaktøren anvender ufine metoder med netspionage af  brugeres IP-adresse, computer ID og profiler.

 

Ole Birk Olesen anvender censur på sit offentlige debatsite ved at slette og IP-sortere brugere, som udtrykker holdninger, der går imod hans eget og ligestillede brugeres ultraliberale livssyn. Det giver mindelser om kommunistpartiet i Kina, der styrer politisk diktatorisk og økonomisk ultraliberalt.

 

Derfor har Velstandspartiet.dk nu besluttet at tegne dette portræt af redaktør Ole Birk Olesen, 180grader.dk, så alle der måtte deltage i netdebatten kan se hvem han er og hvordan han opfører sig.

 

Kilde: