Portræt: Kim Brandt Laursen - netvandal

Kim Brandt Laursen, der ifølge sin hjemmeside ernærer sig som SAP-konsulent fra sin base i Odense, er en kendt figur i 180Grader

Ole Birk Olesen,

22/03/2010

Kim Brandt Laursen, der ifølge sin hjemmeside ernærer sig som SAP-konsulent fra sin base i Odense, er en kendt figur i 180Grader.dk's univers. Ikke alle kender ham ved hans rigtige navn, men de fleste, der følger debatterne, er stødt på hans holdninger.

At dømme efter andre brugeres klager over ham er han dog ikke et kært barn, selvom han har mange navne. Han kendes både under navne som kimbrandt, kimbrandt1, kimbrandt2, Velstandspartiet.dk, Peter Olsen, Anti Censur, Liberal skole og mange flere navne - herunder et af de nyeste og mest sigende: Pestilens.

De mange brugerprofiler tjener for Kim Brandt Laursen det formål, at han kan offentliggøre indlæg med én brugerprofil, og så bruge 180Graders.dk's afstemningssystem til med de andre brugerprofiler at stemme sine egne indlæg ind på en attraktiv plads på 180Grader.dk's forside. Kim Brandt Laursen har også flere gang brugt sine forskellige brugerprofiler til at deltage i debatter som om, der var flere personer, som bakkede op om hans standpunkt.

Flere opfordringer fra 180Grader.dk's redaktion til Kim Brandt Laursen om at stoppe dette misbrug er af ham blevet ignoreret eller afvist. En blokering af den ip-adresse, som han først brugte til at besøge 180Grader.dk med, har resulteret i besøg fra en ny ip-adresse. Blokering af denne anden ip-adresse har ført til, at han besøger 180Grader.dk fra en tredje.

Derfor har 180Grader.dk nu besluttet at tegne dette portræt af SAP-konsulent Kim Brandt Laursen fra Odense. Så alle, som måtte have en interesse i det, kan se, hvem han er, og hvordan han opfører sig.

Er du ven med Kim Brandt Laursen på Facebook eller forbundet med ham på Linkedin? Klik her og her for at finde ud af det.

Kilde: