Politikens besynderlige politiske agenda

Krudttønden og synagogen i København

Isabella Balkert,

19/04/2016

Krudttønden og synagogen i København. Charlie Hebdo og de koordinerede angreb på Stade de France, spillestedet Bataclan, Paris-cafeer og senest lufthavnen og metrostationen i Bruxelles.  


Det er da derfor vi bør have soldater i i gaderne. Vi er under angreb fra radikaliserede muslimer der fører krig i EU, for at islamisere EU.  


Har mr ikke fattet at politiet idag er så overbelastet af mangel på personale og underskud på afspadsering, at man ikke længere kan yde den hjælp der tidligere var til rådighed når borgerne blev udsatte for vold, tyveri og overfald?  


Lever Politikens faste skribenter i total uvidenhed om tingenes øjeblikkelige tilstand, eller er det den Radikale agenda der sidder i vejen for fornuften? 


 Hvorfor mener man at danske soldater ikke må være bevæbnet, når terrorister er svært bevæbnet?

ISIS har erklæret krig mod EU, kvinder overfaldes og voldtages af muslimer i Skandinavien. Det er klogt at tage sine forbehold i god tid.  

Hvad er det egentlig mr er bange for?
 

http://politiken.dk/debat/ledere/premium/ECE3164817/soldater-i-gaderne-er-ikke-svaret-paa-terror/?ref=nyhedsbrev_politiken-debat&utm_source=Politiken&utm_medium=newsletter&utm_campaign=politiken-debat

Kilde: