Pind om tyske vælgere: De vil have den liberale løsning på krisen

"Det handler om at stimulere det private forbrug og det enkelte menneskes indsats, når det gælder om at løse den økonomiske krise" - det er ifølge ...

Slettet Bruger,

28/09/2009

"Det handler om at stimulere det private forbrug og det enkelte menneskes indsats, når det gælder om at løse den økonomiske krise" - det er ifølge Venstres udenrigsordfører, Søren Pind, læren af den borgerlig-liberale valgsejr i Tyskland.

Fremgangen for det liberale FDP og det rene borgerlige flertal ved det tyske forbundsdagsvalg viser en klar tendens, mener Venstres udenrigsordfører, Søren Pind, ifølge Ritzaus Bureau.

"Vi har set et klart fravalg af den socialdemokratiske vej. Det spændende er jo den tendens, vi har set her. De danske socialdemokrater var så stolte af valget i Norge, men i Tyskland ser vi helt tydeligt, at vælgerne har sagt ja til den liberale løsning på den økonomiske krise. Ikke den socialdemokratiske," siger Søren Pind til nyhedsbureauet og fortsætter:

"Det er jo helt tydeligt, at det handler om at stimulere det private forbrug og det enkelte menneskes indsats, når det gælder om at løse den økonomiske krise. Det er i øvrigt i fin tråd med, hvad vi har gjort herhjemme, hvor der er vedtaget massive skattelettelser fra næste år."

[email protected]

Kilde: