Pia Kjærsgaard på knæ for korrektheden

Pia Kærsgaard er vist ved at være en gammel, tandløs kælling nu

Jacques dÃ,

23/01/2010

Pia Kærsgaard er vist ved at være en gammel, tandløs kælling nu. Hun springer nu med hovedet først ind i generaliseringskoret angående et indlæg begået af Jesper Langballe i Berlingske Tidende; et indlæg hvor hele etablissementet er gået i oprør over at Jesper Langballe tilsyneladende har generaliseret alle muslimske mænd som voldtagere af egne døtre. En indigneret racismeanmeldelse er det endda blevet til fra social"demokraten" Uffe Thorndal's side!

Men hvad står der egentlig i dette indlæg? Er Langballe ikke for kvik til at gå i netop den fælde? Og det viser sig så, at jo - det er han:

Her er den - ifølge den rød-islamiske alliance - fældende udtalelse der indeholder postulatet om, at alle muslimske mænd voldtager deres døtre:

"Selvfølgelig skulle Lars Hedegaard ikke have sagt, at der er muslimske fædre, der voldtager deres døtre, når sandheden i stedet synes at være, at de nøjes med at slå døtrene ihjel (de såkaldte æresdrab) – og iøvrigt vender det blinde øje til onklers voldtægt."

Aha! Læg mærke til det understregede "at der er". Dette betyder såmænd blot at disse findes blandt resten og dermed er det ikke Langballes postulat, at de alle gør det alene fordi at de er muslimer. Han omtaler altså kun dem af dem, der gør det - ikke dem alle. Temmelig stor principiel forskel!

Ville man også fare i flint i sin moralsk dominanssyge, venstreorienterede forbudspsykose, hvis nogen postulerede at der er katolske præster der misbruger børn? At der er danske mænd der drikker? At der er franske mænd der er bøsser? Eller at der er venstreorienterede pædagogmedhjælpere der er lidt for glade for børn?

Dette er et klart eksempel på hvorledes man vil annullere ytringsfriheden for at forhindre at ubekvemme sandheder om venstrefløjens stemmeleverende, børneboller-tendentiøse og udpræget teokratfascistoide importproletariat kommer frem ved at misbruge lovgivningen til at kriminalisere den ytrende!

http://www.berlingske.dk/kommentarer/islams-formoerkede-kvindesyn.

Jeg skal så ikke kunne sige, om Jepser Langballe har været inde og rette i sit indlæg efterfølgende, men ellers kan det jo være at det findes på tryk. Ellers vil jeg skyde på, at det er de hollandske tilstande der blot rykker nærmere og nærmere.

Nu er jeg ikke DF'er, da jeg absolut afskyer og hader ALT der bare lugter lidt af røde faner, men jeg kunne godt tænke mig at høre nogle DF'ere tage afstand fra Pia Kjærsgaards offentlige knæfald for dem, der vil despotisere rød stues egne politiske modstandere som straf alene for ikke at mene det samme som dem selv igennem overlagt misbrug af lovgivningen.

Kilde: