Pas på hvis det ringer på døren: Det kan være Frank Jensen

Den socialdemokratiske overborgmesterkandidat har ladet sig inspirere af Barack Obama og vil i dag stemme dørklokker hos københavnerne

Slettet Bruger,

03/10/2009

Den socialdemokratiske overborgmesterkandidat har ladet sig inspirere af Barack Obama og vil i dag stemme dørklokker hos københavnerne.

3.000 københavnere vil i dag få besøg fra en række socialdemokratiske frivillige med overborgmesterkandidat Frank Jensen i spidsen, skriver berlingske.dk. Inden kommunalvalget d. 17 november vil socialdemokraterne ifølge planen have nået at stemme 25.000 dørklokker i kampagnen.

"Vi ved, at det betyder meget for folk, når de skal stemme, hvis de har været i direkte kontakt med vores kampagne. Derfor har vi valgt at prioritere dør-til-dør-indsatsen i København, så vi kommer ud til så mange vælgere som muligt inden valget. Vi skal simpelthen vinde København gade for gade, dør for dør," siger Frank Jensen til berlingske.dk.

Inspirationen til kampagnen kommer fra Barack Obamas præsidentkampagne og blev også taget i brug af Socialdemokraterne forud for Europa-Parlamentsvalget i juni.

[email protected]

Kilde: