Panik: Briterne har opdaget virkeligheden om islam - Ordn det!

http://www

Jacques dÃ,

07/06/2010

http://www.berlingske.dk/verden/briter-linker-islam-til-ekstremisme-og-terror

To ud af tre briter mener, at religionen islam opfordrer til kvindeundertrykkelse. Samtidig forbinder hver anden islam til ekstremisme og terrorisme. Det viser en ny online-undersøgelse fra YouGov blandt mere end 2.100 voksne i Storbritannien.

En massiv Orwellsk "social engineering" kampagne skal nu iværksættes som øjeblikkelig respons på opdagelsen for at lede den britiske befolkning væk fra sandheden om islam ved at re-installere den vedtagne politisk "korrekte", men direkte gennemforløjede og håbløst realitetsresistente "sande sandhed om islam" som intet andet fører med sig end en dødsensfarlig intellektuel afvæbning af hele det britiske samfund i forhold til det groteske hadfænomen man titulerer "islam".

Sådan ser det ud, når en stat - som den svenske - er i opposition til sin egen originalbefolkning og i stigende grad ser denne som sit fjendebillede; et element der skal bekæmpes med totalitære midler om nødvendigt.

Dette er et perfekt eksempel på, hvorfor centraliseret moral- og virkelighedsdannelse bør bekæmpes med alle midler. Alternativet er undergang på sigt- i bedste fald total borgerkrig, når statens fejlagtige og politisk subjektiverede virkelighedsregulering sprænges af det objektivt uafviselige og forvrængingen ikke kan strække lærredet mere og det revner; især når den demografiske balance tipper engang i fremtiden og muslimerne dermed får mere selvtillid til at arbejde med langt grovere metoder for indførsel af ønskekalifatet, alt imens at staten og dennes hær af statsstøttede kulturmarxistiske virkelighedsingenører spørger sig selv:

"Hvor blev det stooooore moderate flertal dog af?!?!"

Vi kan endda se hvorledes kampagnen er nærmest skræddersyet til de dagsordensættende i det britiske samfunds medieetablissement:

"Kampagnens fokus er på kvinders rettigheder, social retfærdighed og miljøet, fremgår det af en pressemeddelelse på kampagnens hjemmeside"

Kvinders rettigheder, miljøet og social "retfærdighed". Der er ikke et rødt øje tørt!

Det er nærmest designet til at skabe sympati på venstrefløjen og det pinlige er, at mere skal der faktisk ikke til for at tage røven på den marxistiske inkvisition der definerer virkeligheden for alle os andre dødelige der åbenbart ikke kan magte selvstændigt at decifrere os frem til den. Og prisen for denne omgang Kitman? DEN efterlades til os andre og alle vore efterkommere, der vil tænke:

"Hvad fanden tænkte I på?!?! Havde I jord i hovedet?! Lærte I intet af anden verdenskrig?!"

- imens at kuglerne flyver dem om ørerne.

Kilde: