Pædofile har frit slag!!

Mere og mere læser man om børn og unge der møder disse pædofile på nettet, på diverse internetsider og de har frit slag, da de fleste sider ikke ha...

Ikke angivet Ikke angivet,

25/11/2012

Mere og mere læser man om børn og unge der møder disse pædofile på nettet, på diverse internetsider og de har frit slag, da de fleste sider ikke har mulighed for at gennemskue falske profiler, fordi alt det kræver er en email, som alle jo kan oprette flere af rundt omkring hos de forskellige emailudbydere.

Og der skal meget til før en profil bliver lukket ned, f.eks. på Facebook, så de kan blive ved med at opsøge og prøve at lokke børn og unge til at mødes med dem, ved at udgive sig for at være en sød fyr på 15 år eller en pige der bare vil have nye veninder, men det burde være svære for disse personer at komme i kontakt med børn rundt omkring, og der burde være større sikkerhed og kontrol, især på sider hvor børn og unges færdes.

Et eks. en ung pige sider på en internet side, de fleste forbinder med en side for børn og unge, da siden har lagt op til dette, hun bliver kontaktet af en mand der er over dobbelt så gammel som hende, og viser interesse for hende. Forældrene klager til internetsiden, der mener det er pigens egen skyld, da hun ikke har sat filter på sin profil, men hvad laver sådan en mand på sådanne en side, og da han bliver afsløret, skynder han sig at slettet sin profil.

I flere tilfælde som det ovenover, er der ingen hjælp at hente, hverken hos dem bag hjemmesiderne eller hos politiet, da der jo intet ulovligt er sket, men skal der virkelig ske noget groft før børn og unge tages alvorllige? - Nej, for med korrekt internetetik, så ved man at voksne ikke kontakter børn på den måde, eller på andre måder, og slet ikke viser mere end almindelig interesse for disse børn og unge.

Alt for mange børn og unge sidder der ude og har oplevet grimme ting på nettet, pga disse såkaldte mennesker, og mange af dem fortæller det aldrig til nogen, enten fordi de er blevet truet, er flove eller føler det er deres egen skyld - Så hvem bliver straffet dobbelt op her - Det gør børn og unge, fordi de pædofile har frit slag på internettet.

Hvornår har du sidst taget en snak med dit barn om hvad de laver når de er online? Det er en god ide at få advaret om at der findes personer på nettet der kun har dårlige hensigter, så tag snakken og gør opmærksom på at de altid kan komme til dig, hvis der sker noget, eller de oplever noget, de ikke bryder sig om.

Pas på dit barn eller den unge, for man ved aldrig hvor faren lure på internettet!! 

Kilde: