Pædofil designer bag Red Barnets logo

Designeren bag skrifttypen i Red Barnets logo havde ifølge sine egne dagbøger regelmæssig sex med sin søster, sin hund og sine døtre

Slettet Bruger,

17/10/2009

Designeren bag skrifttypen i Red Barnets logo havde ifølge sine egne dagbøger regelmæssig sex med sin søster, sin hund og sine døtre.

Red Barnet, der blandt andet kæmper en intens kamp imod børneporno og misbrug af børn, har i årevis haft et logo, hvor skrifttypen er designet af en erklæret pædofil. Det skriver bt.dk. Den britiske designer Eric Gill, der døde tilbage i 1940, har selv i sine dagbøger fortalt om hvordan han har dyrket sex med sine døtre, foruden sin søster og familiens hund.

"Det lyder stærkt ubehageligt. Jeg kan forsikre dig om, at vi ikke var klar over det her, da vi for mange år siden valgte skrifttypen i vores logo. En væsentlige opgaver i Red Barnet er jo netop at bekæmpe overgreb på børn, og når der er så mange flotte skrifttyper i verden, så er det klart at vi ikke kan leve med at bruge et, der er designet af en, der har misbrugt sine egne børn, siger Red Barnets kommunikationschef Mogens Damgaard til bt.dk.

Red Barnet vil nu rette henvendelse til den internationale moderorganisation Save the Children og bede dem om at tage oplysninger om Eric Gill med i overvejelse, når organisation til næste år alligevel skal ændre deres logo.

[email protected]

Kilde: