P1-debat ser rødt igen

Dagens P1-debat var en skændsel i brud på DR's Retningslinier for Programvirksomhed, der udlægger regler for fairness, upartiskhed og alsidighed

kongkret Ikke angivet,

26/07/2010


Dagens P1-debat var en skændsel i brud på DR's Retningslinier for Programvirksomhed, der udlægger regler for fairness, upartiskhed og alsidighed. Man sejler under falsk flag og kalder sig "debat", når man indkalder et totalt enslydense panel, som i samklang med en såkaldt ordstyrer hudfletter sit offer.

Der var jo slet ikke tale om debat. Der var ingen modargumenter, alle var enige om en ensidig nedrakning af Lars Lykke Rasmussen. Det er fuldstændig ligegyldigt hvad man selv mener om ham, udsendelsen var en svinestreg.

Kunne man tænke sig, at DR udsendte en lignende ensidig og negativ udsendselse om Helle Thorning Schmidt, Villy Søvndahl eller enhver anden socialist? Aldrig! Den såkaldte "retoriske analyse", i realiteten en nedrakning, der blev Lars Lykke Rasmussen til dels, kunne man med rette have benyttet gange 10 overfor den hårde retorik HTS, Villy Søvndahl og specielt Mette Frederiksen lægger for dagen. Men DR ville aldrig lave en sådan ensidigt nedrakkende udesendelse om sine politiske venner i SF, Soc.dem, Enh.l. eller - uha - De Radikale. Forskelsbehandlingen skriger til himlen.
DR P1 har atter engang luftet sin position som den venstreorienterede politiske sides talerør. DKP havde sit Land og Folk, den nuværende venstrefløj har sit (D)DR. P1-debat har til alle tider været en rød skændsel, men Christian Skov tager nok præmien for uforskammet ensidighed i dagens udsendelse.


http://www.dr.dk/drnetradio/index.dr?evt=p&k=P1&prog=p1_debat&clip=_nyeste_
(med tak til abel for linket). Hvis det ikke virker så benyt
http://www.dr.dk/P1/P1Debat/Udsendelser/20051005144719.htm og tryk Seneste P1 Debat

Kilde: