Opråb til hundeejere!!

Lad nu vær med at sætter jeres hunde udenfor butikkerne, lad nu vær med at lade jeres hunde uden opsyn, i gør det alt for nemt for hundetyve

Karoline Olsen,

21/10/2011

Lad nu vær med at sætter jeres hunde udenfor butikkerne, lad nu vær med at lade jeres hunde uden opsyn, i gør det alt for nemt for hundetyve.

Vi skal passe på vores hunde, gøre det svære for hundetyve, så altid have jeres hunde under opsyn, OGSÅ i haven!! Lad vær med at fortælle folk hvornår i er hjemme og ikke er, når i har annoncer div. steder, det gør det nemt for tyvene at kommer og hente hvalpe/hunde, fortæl evt at i ikke lige har tid, da i evt. får gæster eller at der er faste tider afsat til at folk kan komme og se på jeres hvalpe eller hund.

Det er alt for nemt at stjæle hunde i dagens Danmark, for folk gør det nemt, ser næsten hver dag at folk sætter deres hunde uden for en butik, eller lader dem løbe frit, især herude på landet og der findes svage sjæle alle steder, så heller gå en tur med hunden enten før man har handlet eller bagefter.

Så en bøn til hundeejere, pas nu godt på jeres hunde, stor som små, der er ingen garanti for at selv om jeres hund er af stor race at det ikke sker, for man høre om både rottweilere og andre store hunde, som bliver stjålet, der er heller ingen garanti, selv om jeres hund er en blanding, disse tyve er ligeglad.

Og hvad der sker med de stjålet hunde kan man kun gætte sig til og ikke for at skræmme folk, så bliver stjålet hunde ikke kun stjålet for at blive solgt videre, men også som bait (lokkemad) i træning af hunde til hundekampe.

Håber bare nogen høre efter dette, så vi kan gøre det endnu svære for hundetyve..

Kilde: