Opbakning fra partifæller til Uffe Elbæk - kunne man vente andet?

I kølvandet på Uffe Elbæk skandalen er der nye toner fra regeringspartierne

Christian Melgaard,

03/12/2012

I kølvandet på Uffe Elbæk skandalen er der nye toner fra regeringspartierne. Mens Lars Løkke´s uheldige bilag på et par hundrede kroner blerv blæst op til den hgelt store skandale så er Uffe Elbæks fråds med millioner af skattekroner og åbenlyse nepotisme udtryk for millimeterdemokrati.

Den radikale skrigeballon Zenia Stampe er blevet sendt i byen af sin partileder for at udstiller en grænseoverskridende dobbeltmoral. Det gør hun på sin sædvanlige uelegante vis med ordene "Uffe Elbæk har fået ørerne i maskinen for at sætte politisk fokus på et miljø, som han ser perspektiver i. Hvad er der galt i det? Skal en kulturminister ikke netop evne at fokusere og fremhæve?"

Den udtalelse åbner nye perspektiver for politisk magtmisbrug; Nu handler det ikke så meget om hvad man bruger statens penge til, men mere om hvor vidt man bruger dem på noget man ser perspektiv i. Jeg er sikker på at Brixtofte så store perspektiver i sin støtte til Farum Boldklun - men probvlemet var måske at han ikke havde Uffe Elbæks mod og gjorde det lidt mere åbenlyst?

Det er en ommer Zenia Stampe.