Ondskabens Imperium ekspanderer.......

Endnu en tvangsfinansieret Forbudskommission til forfølgelse af civilbefolkningen, til at plage os og pine os, til at påføre os afsavn og ubehag og...

_slettet_bruger_64 Ikke angivet,

10/01/2011

Endnu en tvangsfinansieret Forbudskommission til forfølgelse af civilbefolkningen, til at plage os og pine os, til at påføre os afsavn og ubehag og til at prøve på at påføre os skyldfølelse over, at vi lever så godt har en dejlig tilværelse. 

  

Denne spritnye og ligeså sprituønskede forfølgelseskommission ledes ellers af en af Det Forbudsindustrielle Komplekses omvendte kardinaler, læge Morten Grønbæk, som i sin tid - for ca. 15 år siden - lavede den anden Østerbroundersøgelse. Østerbroundersøgelserne forergik over 2 omgange med vistnok 20 år imellem. Man undersøgte 12.000 beboere på Østerbro og nedskrev deres daglige vaner, job, mad, ferier osv., og så gentog man undersøgelsen 20 år efter.

Dengang konkluderede undersøgelsen, at det mest markante var, at folk, som drak 3 - 4 genstande/dag i 20 år i træk, levede længst, og at man skulle op på 7 genstande/dag i 20 år i træk for at have lige så høj dødelighed som afholdsfolk. Grønbæk konkluderede dengang, at hvis alkoholkampanger skulle have til formål at få folk til at leve længere, ville det bedste være at lære afholdsfolkene at drikke 3 - 4 genstande pr. dag.

Siden har Grønbæk blevet indrulleret i Det Forbudsindustrielle Kompleks, så han er holdt op at fortælle de glade budskaber. 

Så nu får vi endnu et kobbel skatteyderfinansierede plageånder på nakken.

Flyt dine forsikringer fra Tryg Forsikring, for de finansierer Inkvisitionen i første omgang. Om tre år kommer de givetvis på finansloven, for til den tid vil slimede politikere tro, der findes individer, der har brug for den slags.

 Vh Abel.

________               

http://www.laeger.dk/portal/page/portal/LAEGERDK/Laegerdk/Nyheder?public_visningsType=1&public_nyhedsId=54638

Kilde: