Occupy Wall Street er støttet af den rigtige elite(0,00001%)

Det sjove ved Occupy Wall street er, at bevægelsen blev sponsoreret af den rigtige elite de(0,00001%) for at starte en klassekamp mellem middelkla...

Ikke angivet Ikke angivet,

26/10/2012

Det sjove ved Occupy Wall street er, at bevægelsen blev sponsoreret af den rigtige elite de(0,00001%) for at starte en klassekamp mellem middelklassen(1%) og de fattige(99%), fordi begge grupper er den rigtige elites fjender. Klassisk del og hersk taktik. Den rigtige elite ønsker socialisme(alle skal være fattige), fordi det betyder, at staten røver folkets penge og eliten røver af staten. Har det været anderledes før i tiden under feudalsamfundet? Nu er det bare skjult, fordi det pacificerer folket, når de tror, de er frie uden at være det.

Hvis du skal være helt ærlig over for dig selv. Er du fri, eller er du en slave? Hvis du kan svare på dette spørgsmål helt ærligt og erkende sandheden, kan du finde mere frihed, ved at forstå hvordan slaveriet foregår og erkende at du frivilligt lader dig slavegøre, og hvis du passioneret søger frihed, vil du finde svaret på, hvordan man kan slippe ud af det usynlige fængsel. Det er ikke nemt, ellers gjorde alle det!

"No one is more of a slave than he who thinks himself free without being so"

Johann Wolfgang von Goethe

“Competition is a sin” – John D. Rockefeller Sr.

Mange ved ikke at der findes en rigtig elite, der styrer medierne, politikerne, bankerne, økonomien, krige etc. og de ønsker at udryde over 90% af befolkningen. Det er lidt svært for folk at forstå, og kræver man selv undersøger det grundigt for at fatte det, og nej det er ikke jøderne! Ja Soros er jøde, men han er en stikirenddreng for den rigtige elite og hjalp nazisterne med at sende andre jøder i KZ-lejre, og tog deres værdier. Han sagde"hvis jeg ikke gjorde det ville andre gøre det" som begrundelse:

Steve Kroft of 60 Minutes asked him that. Was it difficult? “Not at all,” Soros answered.

“No feeling of guilt?” asked Kroft. “No,” said Soros. “There was no sense that I shouldn’t be there. If I wasn’t doing it, somebody else would be taking it away anyhow. Whether I was there or not. So I had no sense of guilt.”

Da Occupy Wall street begyndte at rette focus på bankerne og centralbankerne etc., blev de hårdt slået ned af politiet.

"Is George Soros behind Occupy Wall Street?"

http://rt.com/usa/news/soros-wall-street-movement-893/

Film producer Aaron Russo der producerede "Bossen og bumsen"(Trading places) med Eddie Murphy om den rigtige elite og sit venskab med en Rockefeller: