O' Riley - forudser at 90% af medier - samt establisment - nu vil bekæmpe Trump !

Ikke meget forskelligt fra 'en lang række historiske diktaturer' - så vil alle de nuværende priviligerede - med alle midler (lovlige og ulovlige) b...

Ikke angivet Ikke angivet,

01/03/2016

Ikke meget forskelligt fra 'en lang række historiske diktaturer' - så vil alle de nuværende priviligerede - med alle midler (lovlige og ulovlige) bekæmpe 'revolutionen'.

Donald Trump er' - som han fremstår nu' - betragtet som 'revolutionær' - af medierne- og pressen, samtidigt med at 'establisment nu er i panik' for at stoppe 'ukontrollerbare' DT.

Og hvor er det bare forbandet typisk at 'de frelste' - helt på linie med Radikale her i lille Danmark, er lynhurtige til at bruge komikere (som oftest er dybt venstreorientetrede - med et gudekompleks - bag ved alle joke's ene) til at svine 'angriberne til'.

John Oliver - 'ræverød' som sin forgænger - er nu blevet pudset på DT - hvilket virkeligt beviser, at 'establisment' er rystet over ikke at kunne kontrollere den politiske udvikling.

Med de imponerende rallyes som Trump samler overalt, så er der store chancer for at han vil slå en 'dybt upopulær - dybt utroværdig (emails og meget andet) Clinton til November !