Nyt muslimsk sensitivitetsprogram

Slå endnu en streg på tavlen for terrorismens Femte Kolonne – ”Council on American-Islamic Relations”

Henrik Gøtke,

26/03/2010

Slå endnu en streg på tavlen for terrorismens Femte Kolonne – ”Council on American-Islamic Relations”. Efter megen opildnen og slåen plat på ubetydelige begivenheder med racemæssig profil, har Council on American-Islamic Relations opnået hvad ikke mange andre amerikanere har opnået – de har fået lufthavnsmyndigheder til at trække sig.

Transportation Security Administration annoncerede et træningsprogram – nogle ville kalde det et indoktrineringsprogram – der vil være obligatorisk for mere end 45.000 sikkerhedspersoner og supervisorer. Nej, det er ikke træning der skal bruges til at identificere terrorister eller beskytte flypassagerer. Træningsprogrammet lanceres som ”Muslimsk Sensitivitetstræning”.

I en pressemeddelelse sendt til amerikanske medieorganisationer, sagde Council on American-Islamic Relations, at det bød denne ”specielle træning omkring islamiske traditioner velkommen”, inklusive Hajj eller pilgrimsrejser til Mekka, der indbefatter tusindvis af muslimske rejsende til Saudi Arabien.

Transportation Security Administration´s kulturelle sensitivitetstræning inkluderer detaljer om tidspunktet for Hajj-rejser, om genstande pilgrimmene måtte bære, og om islamisk bøn der kan observeres af sikkerhedspersonel.

Tidligere på måneden rådgav Council on American-Islamic Relations, de der skulle på Hajj, om at være opmærksomme på deres civile og juridiske rettigheder som flypassagerer.

Council on American-Islamic Relations´s håndbog ”Dine rettigheder og pligter som amerikansk muslim” fastslår:

”Som flypassager har du ret til venlig, respektfuld og ikke-stigmatiserende behandling af lufthavnspersonale og sikkerhedspersonale. Du har ret til at klage over behandling, du mener, er diskriminerende”

”Vi velkommer det faktum, at sikkerhedspersonale i lufthavne nu vil være bedre informerede om islamiske traditioner i relation til Hajj”, sagde kommunikationsdirektør for Council on American-Islamic Relations Ibrahim Hooper.

”Denne proaktive bestræbelse på vegne af Transportation Security Administration demonstrerer, at der ingen modsætning findes mellem behovet for at opretholde flysikkerhed og pligten til at beskytte flypassagerernes religiøse og civile rettigheder”.

Hooper sagde, at repræsentanter fra Council on American-Islamic Relations afdelinger fra hele nationen har mødtes med Transportation Security Administration, Department of Homeland Security og Customs and Border Protection myndigheder om emner relaterede til kulturel sensitivitet og national sikkerhed.

Council on American-Islamic Relations, Amerika´s største islamiske rettighedsgruppe, har 32 kontorer og afdelinger landet over og i Canada. Rådets mission er at fremme forståelsen af Islam, opmuntre til dialog, beskytte civile rettigheder, styrke amerikanske muslimer og bygge koalitioner der promoverer retfærdighed og gensidig forståelse.

Måske skulle kristne amerikanere og jøder også begynde at klage over behandlingen af dem i lufthavnene. Den nuværende strategi med at kropsvisitere ældre kvinder og invalide synes at være en smule for usensitiv. Ligeledes når kvinder tvinges til at drikke deres egen brystmælk.

Mens Council on American-Islamic Relations portrætterer dem selv som en moderat organisation, så er rådets historie fyldt med røde flag, der ignoreres af mainstreamnyhedsmedierne.

Ifølge en rapport fra Senate Judiciary Subcommittee on Terrorism and Homeland Security:

“Council on American-Islamic Relations og rådets ansatte har enes, konspireret og forenet med tredje mand, inklusive, men ikke begrænset til; Islamic Association for Palestine, Holy Land Foundation for Relief and Development, Global Relief Foundation og fremmede nationalister der er fjendtlige mod U.S.A., for at skaffe materiel støtte til velkendte terroristorganisationer, at fremme Hamas´s agenda og Radikal Islam”.

“Council on American-Islamic Relations, og visse autoriteter, direktører og ansatte, har handlet i støtte for, og til fremme af, denne konspiration”, sagde senatsrapporten.

Dr. Daniel Pipes, en førende ekspert i Radikal Islam og terrorisme, citerer adskillelige kriminalsager involverende autoriteter fra Council on American-Islamic Relations:

En højerestående ansat Randall Royer, også kendt under navnet ”Ismail” Royer, erklærede sig skyldig, og blev idømt tyve års fængsel, for at deltage i et netværk af militante jihadister i Nordvirginia. Han indrømmede at have støttet og tilskyndet tre personer, der søgte træning i terrorismetræningslejre i Pakistan, med det formål at føre jihad mod amerikanske tropper i Afghanistan. Royer´s illegale handlinger foregik mens han var ansat i Council on American-Islamic Relations.

Deres direktør for offentlige anliggender, Bassem Kafagi, blev arresteret i U.S.A. grundet hans bånd til en terrorfinansierende frontgruppe. Khafagi´s illegale handlinger foregik mens han var ansat i Council on American-Islamic Relations.

Ghassan Elashi, en grundlægger af den texanske afdeling af Council on American-Islamic Relations og grundlægger af Holy Land Foundations, blev arresteret i U.S.A., og anklaget for at have fabrikeret falske erklæringer på eksportdeklarationer, at have handlet med ejendom tilhørende en designeret terroristorganisation, konspiration og pengevask. Ghassan Elashi udførte disse kriminelle handlinger mens han arbejdede for Council on American-Islamic Relations, og blev fundet skyldig.

Bestyrelsesmedlem af Council on American-Islamic Relations imam Siraj Wahaj, en ikke anklaget medkonspirator i bombningen af World Trade Center i 1993, har kaldt på erstatningen af den amerikanske regering med et islamisk kalifat, og advaret om at Amerika vil gå i opløsning, med mindre det accepterer Islam.

Når som helst Council on American-Islamic Relations anklages for forseelser, er deres talsmænd hurtigt ude for at fortælle amerikanerne, at deres ledere har været gæster hos præsident Bush i Det Hvide Hus, og at de med jævne mellemrum konsulteres af amerikanske myndigheder i spørgsmål om indenrigssikkerhed.

Bush-administrationen forsyner helt sikkert intentionelt eller uintentionelt Council on American-Islamic Relations med et dække, men myndighederne med hvilke ansatte i Council on American-Islamic Relations hævder at samarbejde, er almindeligvis folk som John Conyers, en demokrat der tjener en stor muslimsk befolkning i Michigan, og i lang tid en terrorist og marxistsympatisør. Council on American-Islamic Relations og andre muslimske grupper har kanaliseret kampagnebidrag til Conyers, der i januar begynder sin embedsperiode som formand for House Judiciary Committee.

Mange mener, det var Conyers, der støttede Council on American-Islamic Relations i at opnå deres politisk korrekte sejr.

Kilde: