Nye grønne jobs en illusion?

S-SF og Enhedslisten vil skabe masser af grønne nye jobs - Enhedslisten 100000 allerede i 2012

Ikke angivet Ikke angivet,

12/09/2011

S-SF og Enhedslisten vil skabe masser af grønne nye jobs - Enhedslisten 100000 allerede i 2012. SF 56000 meget hurtigt. S - ja, hvor mange?

Når man fornemmer der er stemmer i et forslag ser man stort på de realistiske muligheder. Konkrete forslag ses overhovedet ikke, udover miljøforbedringer på boligmassen, de sædvanlige vindmøller, bølgekraft, solenergi mv. Forresten, hvem skal betale for miljøforbedringerne i boligmassen? Man må gå ud fra det er den enkelte borger selv, for hvis det er med offentlig støtte kan kapitalen der skal skaffes kun komme gennem endnu højere skatter. Hvorfor ikke lære af de skræmmende eksempler fra udlandet:

John Stossel henviser til en artikel af miljøvidenskabsforskeren Kenneth P. Green:

"De Grønne Programmer i Spanien ødelagde 2,2 arbejdspladser for hvert grønt job de skabte, men kapitalen der var brug for til et grønt job i Italien ville kunne skabe næste fem arbejdspladser i den store økonomiske sammenhæng."


"Lande skærer ned på disse programmer,  fordi de indser at de ikke er bæredygtige og yderst omkostningskrævende."

"De subsidierede job der er 'skabt' er per definiton ringere og mindre effektive brugere af kapital, end de markedsskabte arbejdspladser."


"Derfor bør vi ikke være overraskede over at programmerne for grønne jobs vil gøre energien dyrere. "At påtvinge markedet grøn energi, er meget mere dyrt," sagde Green. "Når man benytter Spanien som model, når man udfører regnestykket vil man indse, at det at skabe 3 millioner nye grønne arbejdspladser vil koste 2,25 billioner dollars."

Vil vælgerne mon gennemskue denne kugleskøre, skattebelastende 'frelste' politik som Rød Blok står for?

100000 - 56000 nye grønne jobs i rekordfart!!!, Jamen, er Rød Blok troldmænd? Tror de virkelig selv på det eventyr? Hvis vælgerne hopper på den laver vi en ægte Obama i Dk!


Kilde: