Ny Udenrigsminister gør i persillebedet.

  Den nye  Udenrigsminister Lene Espersen tror hun kan rokke hele EU, for i øjeblikket tror hun, at hun kan spille første violin, men mon ikke de f...

mads schmidt eriksen,

06/03/2010  Den nye  Udenrigsminister Lene Espersen tror hun kan rokke hele EU, for i øjeblikket tror hun, at hun kan spille første violin, men mon ikke de får hende ned på jorden igen.
Hun ligefrem prøver at fortælle EU, at nu skal Danmark stemme om alle forbeholdene på een gang og det uden at hun har jordforbindelsen til hendes nation med.
Hun er nok ikke blevet orienteret  om, at der er et flertal af bankøkonomer i Ritzau og Rb-børsen, der siger, at Danmark ikke kommer til at skifte kr. ud med Euro inden for de næste   10 år.-Yderligere  er der cheføkonom i Sydbank Jacob Graven, der vurderer, at der er risiko for, at det fælles-europæiske samarbejde om Euroen ikke eksisterer i sin nuværende form om 10 år,-bl.a. i lyset af af Grækenlands underskud og at Spanien og Portugal bevæger sig i samme retning.
Lene Espersen har selvfølgelig ingen erfaring og derfor burde hun holde lav profil.
Nu er Danmark vandt til, at Stig Møller havde erfaring og handlede ud fra det og det kommer Danmark til at savne, for her har vi ikke behov for en "havkat i hyttefadet", der udbasunerer med uafklarede emner og det kan blive en dyr omrokering af netop denne plads som Udenrigsminister.

Kilde: