Ny klonk.dk-ejer: Jeg har mest ret til domænet

Christian Andersen, direktør for softwarefirmaet Klonk, kan ikke forstå forargelsen over, at han med statens hjælp har fået tildelt retten til klon...

Martin Rytter,

27/01/2010

Christian Andersen, direktør for softwarefirmaet Klonk, kan ikke forstå forargelsen over, at han med statens hjælp har fået tildelt retten til klonk.dk mod den tidligere ejers vilje. Han sammenligner situationen med ubrugte bygninger:
I Holland kan man besætte en bygning, hvis den har stået tom i lang tid. Det synes jeg er fornuftigt. Man skal ikke holde fast på noget, man ikke bruger.
Om den tidligere ejer, Kasper Myram, siger Christian Andersen:
Jeg synes ikke, han har opført sig særligt pænt eller sympatisk forretningsmæssigt, så jeg synes ikke, at det er synd for ham overhovedet. Han kunne have sagt med det samme, at han ikke var interesseret - det havde været mere acceptabelt, i stedet for hele tiden at trække det i langdrag. I stedet er det endt med, at jeg måtte bruge en masse penge på en advokat.
Hvem har ikke prøvet at stå nede hos den lokale brugtvognsforhandler og prutte om prisen på et gammelt vrag? De er ikke til at forhandle med. Det er så usympatisk! Måske skulle man sætte en advokat på sagen. Det ville ikke være spor synd. De kører jo alligevel ikke i bilerne! De står bare der og ruster op. Jeg har mere brug for en bil end han har!