Ny efterforskning af Obama´s baggrund spår problemer

En helt ny dybtgående efterforskning af Barack Obama´s baggrund vedrørende valgbarhed ligner problemer

Henrik Gøtke,

24/05/2010

En helt ny dybtgående efterforskning af Barack Obama´s baggrund vedrørende valgbarhed ligner problemer.

Efterforskningen blev udført af Northeast Intelligence Network-et hold af erfarne, professionelle efterforskere, vis tjenester er blevet benyttet af Fortune 500 selskaber. Direktøren Douglas J. Hagmann har 23 års erfaring med efterforskning på højt niveau, og er medlem af International Counter-Terrrorism Officers Association.

Hagmann´s efterforskning af Barack Obama´s konstitutionelle valgbarhed til at tjene som præsident i USA er omfattende og grundig. Hans konklusioner er forbløffende.

Eksempelvis var ingen af Obama´s forældre amerikanske statsborgere på tidspunktet for Obama´s fødsel. Derfor skulle Obama ifølge kvalifikationerne specificeret i konstitutionen være født på amerikansk jord for at kvalificere sig til at være "indfødt amerikaner".

Men Hagmann´s efterforskning afslører, i modsætning til de der peger på et kortfattet fødselscertifikat fra Hawaii, og to fødselsannonceringer i aviser fra Hawaii, at ingen af disse faktorer beviser noget som helst om Obama´s status eller statsborgerskab:

"Certification of Live Birth nævnes vedholdende af individer, medier og andre, for at bevise Barack Hussein Obama´s konstitutionelle valgbarhed. Ikke desto mindre er selv et autoriseret og ægte Certification of Live Birth juridisk utilstrækkeligt til formålet at skaffe valgbarhed, da det alene repræsenterer, at Obama´s fødselsattest findes i en fil i staten Hawaii. Dette er ikke tilstrækkelig information til at afgøre den konstitutionelle valgbarhed på mindst to områder: det tilbyder ikke nogen information, vedrørende hvem der skaffede informationen, ej heller bekræfter det autenciteten af den skaffede information. Igen, det bekræfter blot, at informationen findes "på fil".

Med andre ord beviser "Certification of Live Birth", som berørt af Obama´s apologeter og medier som "bevis" på at Obama lever op til konstitutionens valgbarhedskrav, intet.

Yderligere modsætter Hagmann sig den opfattelse, at fødselsannonceringen i en lokal avis på Hawaii er bevis:

"Mange der argumenterer, at Barack Hussein Obama II var født på Hawaii, peger ikke alene på COLB som direkte bevis på valgbarhed, men de peger også på to seperate fødselsannoceringer, der forekommer i Honolulu Sunday Advertiser og Star-Bulletin i 1961. De der gør dette, forstår tilsyneladende ikke den juridiske definition af indfødt borger, da den henvender sig til valgbarhedsfaktoren, eller er skyldige i intentionel misledning af kerneproblematikken. En fødselsbekendtgørelse er netop dette - en offentliggørelse af at en baby er født. Fødselsannoceringen skaffer ingen informationer om barnets statsborgerskab, kan ikke autentificeres, og bærer ingen vægt som bevis til støtte for nogen sider af valgbarhedsargumentet".

Den nøgleinformation i Hagmann´s rapport der dog kaster tvivl på Obama´s valgbarhed, er det faktum, at selve de organisationer der publicerede de kortfattede certifikater og de to fødselsannoncer i aviser, har direkte forbindelse til Barack Obama.

DailyKos er den primære mistænkte og den første entitet til at offentliggøre "bevis" på fødselscertifikat. DailyKos er en ultra venstreorienteret hadegruppe, der ikke alene er "i hus" hos Obama, men tilsviner og ødelægger dem der modsætter sig ekstremistisk venstreorienterede politiske initiativer.

"Fight the Smears" der også pegede på disse to fejlagtige stykker "bevis", ejes af "Organizing for America", der oprindeligt hed "Obama for America". Dette taler for sig selv.

Og slutteligt findes der stærkt tilhyldet "Factcheck.org" - angiveligt et uafhængigt, ikke partisk clearingkontor, der adskiller mediernes og internettets sandhed fra fiktion.

Hagmann´s efterforskning afslører, at Factcheck.org er et projekt af Annenberg Foundation, der modtager sin primære finansiering fra Annenberg Foundation.

Barack Obama var stiftende medlem, formand og forhenværende præsident for Chicago Annenberg Challenge, der også blev financieret af Annenberg Foundation. Derfor kan den angivelige "neutralitet" af Factcheck.org helt sikkert betvivles.

Det grundlæggende er, at indtil videre er der absolut intet bevis skaffet, der fastslår, at Barack blev født på amerikansk jord.

Hvorfor er det vigtigt? Et individ der bruger millioner af dollars på at skjule sin baggrund og relevante dokumenter for offentligheden, og som kommer med falske erklæringer om sin historie, kan ikke tiltros at fortælle det amerikanske folk sandheden om hvad hans politiske initiativer intenderes at gøre vedrørende Amerika´s "fundamentale forandringer".

http://www.examiner.com/x-37620-Conservative-Examiner~y2010m4d28-New-investigation-into-Obama-background-spells-trouble-ahead

Kilde: