Norge betaler bitter pris for immigration fra den tredje verden

Alle 21 rapporterede grove voldtægter – det højeste antal siden registreringer begyndte – i den norske hovedstad Oslo sidste år blev begået af “i...

Henrik Gøtke,

11/03/2010

Alle 21 rapporterede grove voldtægter – det højeste antal siden registreringer begyndte – i den norske hovedstad Oslo sidste år blev begået af “ikke-vestlige immigranter” og 90 procent af voldtægtsofrene var norske kvinder, erklærer politiet.

Talsmand for politiet Hanne Kristine Rohde trodsede den politiske korrektheds skarpe kritik og frigav i et interview i den norske fjernsyns kanal NRK tallene. Hun siger, at hun er klar over, at “statistikkerne er kontroversielle”.

Da hun af NRK blev spurgt, om ikke hun ved at frigive statistikkerne “stigmatiserede et helt samfund”, sagde Rohde, at hun “ønsker at bidrage til en bedre og mere sikker verden. Derfor må sandheden frem. Jeg håber, at debatten vil fokusere på dette”, fortalte hun NRK.

Ifølge politiets tal er antallet af voldtægter gennem voldelige angreb begået i Oslo siden 2008 fordoblet. Ifølge politiets erklæring var “hvert eneste tilfælde, ikke blot i 2008 og 2009, men også i 2007, gerningsmanden en ikke vestlig immigrant. På samme tid var offeret i 9 ud af 10 tilfælde norsk, ikke alene af nationalitet men også af etnicitet”.

Rapporten konkluderede, at “ikke en eneste af gerningsmændene havde vestlig baggrund. Fire personer er anholdt. I alle andre tilfælde rapporterede ofrene, at gerningsmændene enten lignede ikke-vestlige immigranter eller talte et ikke-vestligt sprog. Ikke et tilfælde har været forbundet til en vestlig mand”.

Ifølge officielle tal frigivet i 2008 udgjorde tredje verdens immigranter 25 procent af Oslo´s befolkning. Data fra byens og statens statistiske bureau viser, at af Oslo´s 560.484 indbyggere udgør immigranter 137.878.

Den største enkle immigrant gruppe er forsat pakistansk. Derefter kommer Somalia. Andre lande med relativt store immigrations grupper i Oslo inkluderer Sri Lanka, Irak, Tyrkiet, Vietnam og Iran.

Yderligere er en tiltagende gruppe af tredje verdens immigranter afhængig af overførsels indkomst. En undersøgelse af Tyra Ekhaugen fra Frisch Centre for Economic Research ved universitetet i Oslo konkluderer, at immigration har forøget presset på velfærds staten, da mange immigranter ikke deltager i den skattebetalende del af befolkningen.

Tredje verdens immigranter, viser undersøgelsen, modtager overførselsindkomster i en størrelses orden, der er ti gange så stor som for indfødte nordmænd, dermed ødelæggende venstrefløjens pro invandrings argument om at indvandring er nødvendig for vedligeholdelsen af velfærdsstaten.

Mere end halvdelen af alle sociale goder i Oslo bruges på ikke-vestlige immigranter. Immigranter fra Afrika har den højeste arbejdsløsheds rate, med officielle tal i 2005 visende en arbejdsløsheds rate på 17,5 procent.

Asiatiske immigranter havde en arbejdsløsheds rate på 12,3 procent, mens folk fra syd og central Amerika havde en arbejdsløsheds rate på 10,1 procent. Den gennemsnitlige arbejdsløsheds rate blandt indfødte nordmænd var 2,4 procent.

Kilde: