Nobels Fredspris er en hån mod EU modstanden.

Det er dybt deprimerende at Nobels Fredspris går til EU

Isabella Balkert,

12/10/2012

Det er dybt deprimerende at Nobels Fredspris går til EU. 
Det er den rene reklame kampagne for EU og Ellemann sidder jo også øjeblikkeligt hos Ellemann/Lykketoft og fortæller os at det er et skulderklap til EU, og at vi bare er for dumme til at fatte EU idéen i Danmark.


At man netop nu, hvor EU og Europrojektet er ved at falde fra hinanden, samtidig med at EU forlanger at alle EU landene skal lave et fælles budget, har man været enige om var en støtte der faldt på et tørt sted.


Brixit rykker stadig nærmere, Røde Kors samler ind til  Spanien der er landet i total fattigdom, Grækerne demonstrerer mod EU og Merkel - Og så skal vi finde os i at Nobels Fredspris finder på at give Verdens største våben producent, og dermed leverandør til krig i hele verden. Nobels Fredspris!?


Nobels Fredspris blander sig helt upassende i EU tilhængeri og EU modstand og forsøger at give EU et æres stempel med sin fredspris, men Nobels Fredspris lavner sig selv og hele sin institution gennem denne demonstration for EU. Og Nobels Fredspris afslører sig så også igen, igen at det er Bilderbergere der sidder og styrer og regerer Nobels Fredspris kommité.


Nobels Fredspris til EU er en voldsom provokation af EU modstanden og Uffe Ellemann Jensen, der aldrig har villet lytte til demokratiets stemme eller folk der ikke mener det samme som ham selv, påstår også højrøvet, at han allerede glæder sig til at høre de hysteriske reaktioner på at Nobels Fredspris er givet til EU.


At han også igen, igen, forsøger at slå fast, at EU modstand er hystrisk, underbegavet, misforstået og uønskeligt, det står så endnu en gang fast. Og man undrer sig over at News fastholder et program der lukker ubøjelige og ensidige holdninger til EU og resten af verden, ud i æteren, hver uge og at man genudsender  EU fascisme i dagevis.


Hvordan Uffe Ellemann Jensen, i sin EU fundamentalisme, kan lukke øjenene for at der er en overvældende modstand mod EU i England, og at han nedgør kloge mennesker som Nigel Farage, der både kan og vil forklare hvorfor EU er en dårlig idé, så finder Uffe Ellemann ikke at han behøver at redegøre for den arrogante holdning til EU modstanden, med andet end floskler af nærmest  Nero'ske dimensioner, når han fryder sig over det raseri Nobels Fredspris til EU vil fremprovokere.


At en af Nobels Fredspris fremførte årsager til at de, enstemmigt, har givet prisen til EU, er fordi EU har hindret Frankrig og Tyskland i at gå i krig med hinanden igen, igen. ER så langt ude at man tror det er løgn.


For ingen vil vel vove at påstå at Tyskland og Frankrig ville gå i krig med hinanden, hvis man nedlagde EU?


Freden i Europa er ikke, som Uffe Ellemann Jensen påstår, opstået på grund af Kul og Stål unionen. Freden i Europa er fastholdt af FN og NATO og EU har intet at gøre med den fred vi stadig har, EU landene imellem, efter anden verdenskrig.

Vi er indtaget af Tyskalnd som overnational hersker over hele EU, gennem et groft svigt af vores politikere, der har bundet os op på et overnationalt overherredømme vi ikke kan sige imod eller stemme os ud af, og det kan vi især ikke fordi hele EU projeketet er så fascistisk og antidemokratisk at vi ikke har fået lov til at stemme om det i det meste af Europa.

De få gange vi har fået lov til at stemme Nej, så har man overhørt det eller negligeret det.


EU har nægtet folket at stemme om de ville have deres egne landes love underdrejet og underkendt af et overnationalt styre, man ikke har indflydelse på og en Angela Merkel der opfører sig lige så enevældigt som Der Führer. Men en mand der har fastholdt Hitlers skægvækst, gennem hele sin politiske karriere, skal man nok ikke forvente hverken fornuftige udtalelser eller demokratisk sindelag fra.


At News markedsfører Uffe Ellemann Jensens og Mogens Lykketofts ensidige holdning til EU, sammen med Marlene Wind's Jubel Europæiske holdninger, gør News utroværdig.


Bilderbergeren Uffe Ellemann Jensen lægger uhindret sit spy over hele den danske presse og nu også over Reuters. Så meget for ytringsfriheden og EU modstanden, der stadig har mundkurv på i EU og Nobels Fredspris har netop blåstemplet denne tingenes tilstand med sin uanstændige tildeling af sin fredspris til EU.

https://www.facebook.com/nejtileu?fref=ts

Kilde: