Nigel Farage – The Significance of Brexit and the Trump Victory - YouTube

Så lykkedes det endeligt at finde 'en anden version af Nigel Farages fantastiske tale ved  the Hillsdales College, Michigan - Churchill event for f...

Ikke angivet Ikke angivet,

24. februar 2017

Så lykkedes det endeligt at finde 'en anden version af Nigel Farages fantastiske tale ved  the Hillsdales College, Michigan - Churchill event for få dage siden.

Her er introduktionen med - som også er ganske interessant - og de ca 2/3 af Farages tale. Alt det væsentlige hvor han analyserer Europa - og forklarer hvorfor 'at EU er en demokratisk katastrofe og fejltagelse' - som kun Globalisterne har glæde af'.  

EU har undermineret nationalstaterne, Euro'en er en katastrofe, og kaos understreges af 'de manglende grænser' - den skulle have stoppet den vanvittige migrationsbølge der startede i 2015. 

En fantastisk tale - som kommer på det helt rigtige tidspunkt - i forhold til de kommende valg i Holland og Frankrig (helt sikkert ikke tilfældigt).  

Og Farage kommer til at deltage aktivt ved enhver lejlighed i at få nedlagt EU (hans egnen udtaelse) -  og med den start han demonstrerer med talen her - så bliver han ikke nem at stoppe for EU establishment.