Nick Hækkerups hykleri

Vi husker vel alle sammen Helle Thornings skattesag, og vi husker også, hvorledes både Helle Thorning og Mette Frederiksen satte deres børn i priva...

Rikki Tholstrup Jørgensen,

02/12/2010

Vi husker vel alle sammen Helle Thornings skattesag, og vi husker også, hvorledes både Helle Thorning og Mette Frederiksen satte deres børn i privatskoler, selvom de begge har udtalt, at man som ressourcestærke forældre skal bakke op om folkeskolen. Vi husker socialdemokrater behandlet på privathospitaler og mange andre sager, hvor en socialdemokrat handler i uoverensstemmelse med den politik, de prædiker.

Der var et ramaskrig fra den røde fløj, da flere borgerlige pointerede det hykleriske i deres handlinger. Så længe man følger lands lov og ret, så er der ingen ko på isen, også selvom man siger et og gør noget andet, var S/SFs budskab til det borgerlige Danmark.

Men at følge lands lov og ret uden at blive kritiseret gælder åbenbart kun for S/SF, for Nick Hækkerup har angrebet fødevareminister Henrik Høegh med en række spørgsmål og en kritik, der netop går på, at Henrik Høegh personligt modtager landbrugsstøtte fra EU, selvom Venstre arbejder på at afskaffe den selvsamme støtte. Hækkerup har udtalt, at “det er bekymrende, at regeringens officielle politik er at afvikle landbrugsstøtten, når fødevareministeren selv modtager stadig stigende kæmpebeløb i landbrugsstøtte.” Hækkerup mener altså, at Henrik Høegh skal frabede sig EU-støtte, fordi hans parti prøver at afskaffe selvsamme støtte?

Skulle Nick Hækkerup så ikke samtidig bede Helle Thorning om at indbetale frivillig skat, tage sine børn ud af privatskolen, hvilket Mette Frederiksen i samme ombæring også burde. Samtidig må han så sende et dekret ud til den Socialdemokratiske folketingsgruppe om, at de fremover aldrig skal behandles på et privathospital, og de fremover kun må køre i bus og tog.

Dette er da den værste omgang hykleri siden Mette Frederiksens skolevalg.

/Rikki Tholstrup Jørgensen

Kilde: