I en god avis, bør der være en sektion for god mad, så jeg vil bidrage med en god lille opskrift. Her er en nem, ikke særligt slankende kyllingsalat, men den smager godt og det må jo være det vigtigste.
1. kogt kylling ca. 12-1500 gram, kødet plukkes fra skroget
1 l. cremefraiche 9%
100 gram majonæse
1 ds. majs.
2 ds. aspages snitter
2 gl. champignon i skiver
1 ds. ananas i tern
2-5 fed presset hvidløg
1 spsk. karry
2 tsk. paprika
salt og peber efter smag
2 tsk. sukker
1. Rør cremefraiche, majonæse, hvidløg og krydderier sammen. Smag til med sukker.
2. kom den findelte kylling i og vend rundt.
3. Afdryp de øvrige ingredienser i en sigte og vend godt rundt i kyllingsalaten.
Tips: anret med evt. agurk i tynde skiver el. i tern, og tomatbåde.
spises med grøn salat og flutes.
Ps. Husk at bruge kyllingsuppen til en dejlig grøntsagsuppe.