Nedtur for Liberal Alliance: Kun 0,4% opbakning i Greens-måling

Denne lille artikel er ikke skrevet for at harcelere over Liberal Alliance, selvom jeg - indrømmet - ikke selv vil stemme på partiet ved næste Folk...

Jan Christensen,

16/04/2010

Denne lille artikel er ikke skrevet for at harcelere over Liberal Alliance, selvom jeg - indrømmet - ikke selv vil stemme på partiet ved næste Folketingsvalg. Nej, jeg skriver dette indlæg, fordi jeg med en ny Greens-måling, der bliver offentliggjort i dagens udgave af Børsen, kan lægge en vis vægt bag min påstand om, at træerne ikke nødvendigvis er ved at vokse ind i himlen for Liberal Alliance. 0,4% er således alt, hvad Samuelsen og co. får tilslutning fra, og det endda i en meningsmåling, der giver Venstre den laveste opbakning siden 1993!
Tallet harmonerer ikke særlig godt med den nærmest euforiske stemning, der herskede blandt Liberal Alliances tilhængere her på siden den anden dag, og lad os - selv med de mest optimistiske, liberalistiske briller på - blive enige om, at vi under alle omstændigheder har brug for en del flere målinger á la YouGov Zaperas fra forleden, før vi kan konkludere, at Henrik Qvortrup, Niels Krause-Kjær og mange, mange andre i mere eller mindre bogstavelig forstand må æde deres ord i sig igen.

Kilde: