Når Skodtilsynet tramper rundt i pensionisternes hjem.

Det er Skodtilsynet, der trækker en pensioneret lærer ned fra hans eget tag og brækker ben og arme på staklen for at forhindre ham i at komme til s...

_slettet_bruger_64 Ikke angivet,

17/11/2011

Det er Skodtilsynet, der trækker en pensioneret lærer ned fra hans eget tag og brækker ben og arme på staklen for at forhindre ham i at komme til skade, og det er Skodtilsynet, som sender mandlige fotografer ud i kvindelige pensionisters hjem, hvor de fotograferer de gamle, svage kvinder, mens de sidder nøgne på toilettet, for at dokumentere plejeassistenternes arbejdsvilkår. Det er også Skodtilsynet, der ikke ejer evnen til at præsentere sig høfligt, når de kræver adgang til private virksomheder, hvor de fører sig frem som små paver og Kim Jong-Il-er, og det er Skodtilsynet, der går lige hen til 60-årige kvindelige ansatte på vej ud af toilettet og spørger dem om, hvordan de "oplevede toiletsituationen". 

At dette STASI-levn af statsansatte stalinister fortsætter underkuelsen af civilbefolkningen kan ikke undre. Det besynderlige er, at ingen politikere rører en finger for at sparke dette affald ud af staten.