Når jøder og hejreekstremister danner fælles front

I Danmark er vi så stolte af at vi kan skrive om, og diskutere alle emner - men ingen medier finder det relevant, at belyse en uhyggelig tendens i ...

bd Ikke angivet,

24/02/2010

I Danmark er vi så stolte af at vi kan skrive om, og diskutere alle emner - men ingen medier finder det relevant, at belyse en uhyggelig tendens i visse jødiske miljøer.

Enhver der vover, at kritisere noget Israel begår, bliver straks beskyldt for at være antisemit. Begrebet mister derved sin substans, og forekommer udvandet. Det er synd og skam, da begrebet fortjener bedre.

De der i enhver debat i tide og utide trækker "antisemit-kortet"  op af lommen, har ikke forstået
at alle jøder på Kloden, ikke er enige med alt hvad staten Israel laver.

Hvis man er antisemit, blot ved at ytre den mindste kritik, hvad er de jøder, som danner fælles front med højreekstremister så?

For ikke længe siden arrangerede Stop Islamiseringen Af Danmark (foreningen har tidl. lavet en hjemmeside med et virtuelt henrettelsesrum, og fik i sidste uge norske og britiske aviser til at gyse) en demo - til den demo, mødte både højreekstremister og jøder frem. Jeg vil her undlade at nævne nogen specifikt, men når en kendt debattør fra den yderste højrefløj, som tidligere har samarbejdet med tidligere SS folk, møder op med et banner hvorpå der står "NO MOSQUITOS!", og at kendte jøder, blandt andet en forfatter og debattør, som evig og altid beskylder andre for antisemitisme, står ved siden af bannerføreren, væmmes jeg.
Hvordan kan jøder undgå øjeblikkeligt at blive vrede og udvandre?! Havde en fra venstrefløjen holdt et så ulækkert banner, havde det jo givet et ramaskrig..

No Mosquitos henleder uundgåeligt tankerne på insektmidlet Zyklon B - et middel som nazisterne anvendte til, at myrde blandt andet jøder under 2. verdenskrig. Jeg mener SIAD må demonstrere så ofte de vil, jøderne må også udtrykke deres frygt for islam - men at jøder, der altid beskylder andre for antisemitisme, kan undgå at udvandre når højreekstremister overtager dagsordenen, virker mildest talt hyklerisk, og som en hån imod det jødiske folks lidelser historisk set.

Hvordan kan de danske medier, undgå at belyse det åbenlyse hykleri?

Jeg mente vi havde Verdens modigste journalister. Men dagsordenen skal nok være den rette..

Kilde: