Mødet med virkeligheden

Så skete der endelig noget

_slettet_bruger_118 Ikke angivet,

30/11/2011

Så skete der endelig noget. Özlem Cekic fiskede i den sædvanlige pladdersuppe af socialistisk humanisme efter eet eksempel på fattigdom i Danmark. Og hvad sker der så? Özlem Cekic møder virkeligheden! Endelig. Hurra. De flinke kassedamer i supermarkedet bemærkede det også.

Tilsvarende bliver befolkningen nu mødt med virkligheden fra den røde regering, nemlig den at alle de smarte løfter om mere dit og dat af velfærd og billigere kollektiv trafik, i virkeligheden var bluff fra ende til anden. Det eneste der ikke var en fluffy virkelighed var flere skatte og afgifter, i verdens i forvejen mest skatteplagede land. Dette er befolkningens og virksomhedernes virkelighed - ikke noget at flage for. Well på halv stang i så fald.

Virkeligheden er, at skattetrykket har et sådant extremt omfang at landets konkurrenevne er stærkt truet. Ja selv pæne kontanthjælpssatser bliver undergravet af tårnhøje forbrugsafgifter. Hunden bliver fodret med sin egen kortere og kortere hale. Det er virkeligheden!

Men det mest afgørende spørgsmål er, hvornår regeringen møder virkeligheden og indser, at landets politik skal 180 grader den anden vej?

Kilde: