Ministerier får fjernet kritik fra høringssvar - dr.dk/P1/Orientering

Er oprigtigt rystet over denne historie

Ikke angivet Ikke angivet,

15/12/2012

Er oprigtigt rystet over denne historie.


Og at det tilsyneladende er DR1 der 'breaker' historien, kan kun tolkes derhen at man her vurderer at det er en sag, som rummer så meget politisk sprængstof, at den under alle omstændigheder vil dukke op i medierne meget hurtigt, hvorfor man lige så godt kan 'gå ud som de første' - og dermed signalere at DR1 faktisk er' i stand til at forholde sig kritisk til den røde regering.

Men at denne sag kommer til at 'koste hoveder' i de involverede ministerier - det ligger helt fast. Der er tale om den groveste form for embedsmisbrug (manipulation - korruption) jeg mindes at have hørt om inden for dansk politik - på regeringsniveau. Og misbruget kan 'via mail's' dokumenteres hele vejen igennem.

Mit gæt er at det ender med 'som minimum' at fødevareminister Mette Gjerskovs ryger som minister, og det vil antageligvis trække tykke misbrugstråde også til økomoministeriet og Margrete Vestager, som det er fremstillet i indslaget på DR1.

Hør indslaget direkte her:  http://www.dr.dk/design/www/AudioMiniPlayer/miniplayer_window.html?test=0&mediaQid=3542596&ErrorCode=true&title=Hør