Miljøidioti - igen -igen - igen

Det er gak i låget at lægge afgift på brændeovne, som foreslået af miljøidioten Kåre Press-Kristensen og hans bændelorm, som tilsammen udgør det se...

_slettet_bruger_64 Ikke angivet,

09/04/2010

Det er gak i låget at lægge afgift på brændeovne, som foreslået af miljøidioten Kåre Press-Kristensen og hans bændelorm, som tilsammen udgør det selvbestaltede socialistiske Økologiske Råd. Nu får han desværre igen fri taletid i DDR/P1 i dag kl. 16 til uimodsagt at fremsætte sin løgn igen. Manden er en plage for de 2½ millioner mennesker, der bruger CO2-neutrale, danskfremstillede, lokale varmekilder.
Teknologisk institut har lavet undersøgelser, der siger, at når man fyrer, som man skal, er der ingen farlige udslip fra brændeovne. Skorstensfejerne er også uddannet som energi- og miljørådgivere, og de skal feje skorstenene 2 gange om året. To gange om året fortæller skorstensfejeren, at asken har det rette, tørre mørkegrå udseende, som er tegn på den reneste og bedste forbrænding. Sådan noget har Kåre Press-Kristensen ingen forstand på. Danmarks Miljøundersøgelser har heller ingen forstand på det, for de "anslår" at der sker et par hundrede "for tidlige" dødsfald som følge af privat brændefyring. Danmarks Miljøundersøgelser bliver betalt for at undersøge miljøet og fortælle, hvad personalet ved, og ikke hvad personalet gætter på. 
  Vh Abel.

Kilde: